S. Grindeanu: PSD prezintă textul moțiunii de cenzură

S. Grindeanu: PSD prezintă textul moțiunii de cenzură

Prim-vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu a declarat joi că Partidul Social Democrat va prezenta textul moțiunii de cenzură și îl va pune dispoziția tuturor pentru a îl semna.

„Astăzi, PSD va prezenta textul moțiunii de cenzură pe care îl și punem la dispoziția tuturor pentru a-l semna. PSD este singurul partid care are puterea dată de numărul de parlamentari pentru a iniția o moțiune de cenzură. Cine vrea ca într-adevăr acest Guvern să pice va semna moțiunea PSD. Restul sunt povești! Contezi doar dacă semnezi – dacă nu, faci balet!”, a afirmat Sorin Grindeanu.

Sorin Grindeanu a precizat că USR este parte a problemei, nu a soluţiei. „USR este parte a problemei, nu a soluției! USR, dacă vrea cu adevărat să pice acest Guvern, va semna moțiunea PSD”, a mai spus prim-vicepreședintele PSD.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.