S. Grindeanu: Consiliul Politic Naţional a decis, în unanimitate, să îl susţină pe preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, pentru poziţia de premier

S. Grindeanu: Consiliul Politic Naţional a decis, în unanimitate, să îl susţină pe preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, pentru poziţia de premier

Consiliul Politic Național al PSD s-a reunit miercuri, 17 noiembrie 2021, la sediul PSD. Prim-vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu a anunțat că CPN al PSD a decis să îl propună pe Marcel Ciolacu drept candidat la funcţia de premier.

„Consiliul Politic Naţional a decis, în unanimitate, să îl susţină pe preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, pentru poziţia de premier. Marcel Ciolacu este liderul partidului care a primit cele mai multe mandate din partea românilor la alegerile parlamentare din 2020. De asemenea, PSD, tot în unanimitate, a decis azi prin votul din CPN să acceptăm acest sistem de rotaţie la şefia Guvernului”, a declarat, într-o conferinţă de presă, Sorin Grindeanu.

Sursa www.psd.ro

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.