Roxana Paţurcă: Un viitor mai bun pentru tinerii din România

Roxana Paţurcă: Un viitor mai bun pentru tinerii din România

Veniturile gospodăriilor românești au crescut, în medie, cu 49%, iar această sporire a bunăstării românilor asigură și tinerilor perspective mai bune asupra viitorului pe care îl au în țară.

Dat fiind faptul că generația tânără reprezintă o prioritate pentru România, guvernul a pus foarte mare accent pe adoptarea anumitor măsuri de mare importanță și impact pentru aceștia.

Astfel, dacă tinerii reprezintă viitorul țării, este de la sine înțeles că trebuie să li se ofere un imbold, un punct de plecare și să li se asigure toate condițiile unei vieți decente, alături de famiile lor.” a declarat candidata PSD pentru alegerile europarlamentare din 26 mai senatoarea Roxana Paţurcă, preşedinte executiv al PSD Călăraşi.

brux

Educația și formarea profesională îi ajută să se responsabilizeze, îmbunătățește angajabilitatea și îi înzestrează cu competențe și abilități care îi vor defini atât ca oameni, dar și ca specialiști și profesioniști într-un anumit domeniu.  Totodată, fiind o generație care dorește să își facă vocea auzită, iar acțiunile lor din prezent reprezintă bazele viitorului, implicit a economiei țării, guvernul a lansat un program care le permite să beneficieze de 40.000 de lei împrumut, fără dobândă, strict pentru dezvoltarea lor personală. Astfel, tinerii pot investi în viitorul lor de la o vârstă timpurie și își pot clădi prin muncă și perseverență viitorul pe care și-l doresc aici, în România.

“Mai mult decât atât, în prezent, dat fiind faptul că tinerii reprezintă una dintre prioritățile guvernului, fondul de burse pentru studenți a crescut substanțial de 2,5 ori față de anii precedent, iar transportul în comun pe toată durata anului și pentru orice destinație în țară este gratis. În plus, se acordă și burse de câte 200 de lei, din fonduri europene, pentru 80 000 de elevi din liceele profesionale din care 20% din mediul rural și 20% de etnie romă. Toate aceste măsuri scot în evidență expresia hotărârii de a se asigura un viitor mai stabil al generației tinere, cea care vine din urmă.” a conchis Roxana Paţurcă.

Articol comandat de Partidul Social Democrat - PSD

CUI mandatar financiar coordonator: 41190008

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.