Roxana Paţurcă: Peste 360.000 de preșcolari și elevi din clasele II – VIII beneficiază de pachete de rechizite și ghiozdane

Roxana Paţurcă: Peste 360.000 de preșcolari și elevi din clasele II – VIII beneficiază de pachete de rechizite și ghiozdane

Programul „Rechizite școlare pentru elevi – șanse egale la educație” are în vedere prevenirea abandonului școlar și a părăsirii timpurii a școlii, prin asigurarea accesului egal la învățământul obligatoriu, pentru elevii din familiile sărace. “Prin programul ”Rechizite școlare pentru elevi – șanse egale la educație”, peste 360.000 de preșcolari și elevi din clasele II - VIII beneficiază în anul școlar 2018/2019 de pachete de rechizite și ghiozdane, astfel:

 308.611 elevi vor primi ghiozdane (elevii din familiile unde venitul mediu net lunar pe membru de familie e mai mic de jumătate din salariul minim brut pe țară).

 51.539 preșcolari vor intra în posesia de rechizite școlare (copiii care vor beneficia de tichetele sociale acordate conform Legii 248/2015).

Bugetul total al proiectului este de peste 17 milioane lei iar în județul nostru Inspectoratul Școlar Județean Călărași se va ocupa de identificarea beneficiarilor și distribuirea ghiozdanelor și rechizitelor.” a declarat senatoarea PSD Călăraşi, Roxana Paţurcă.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.