Roxana Paţurcă, noua membră a Comisiei pentru administraţie publică din Senat

Roxana Comisia pentru administratie Badalau

Începând cu data de 10 octombrie, senatoarea PSD Călăraşi, Roxana Paţurcă va activa în Comisia pentru administraţie publică, făcând rocadă cu colegul său de partid, Nicolae Bădălău care a devenit membru al Comisiei pentru mediu.

În această comisie condusă de Florin Cârciumaru (PSD), Roxana Paţurcă a devenit colegă cu senatorul PNL Călăraşi, Răducu Filipescu.

Roxana Paţurcă îşi va continua activitatea şi în Comisia pentru buget, finanţe, activitate bancară şi piaţă de capital, condusă de Viorel Arcaş (PSD).

Din 4 iulie, Roxana Paţurcă este şi membră a Comisiei speciale comune a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru controlul execuţiei bugetelor anuale ale Curţii de Conturi, prezidată de Sorin Lazăr (PSD).

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.