Roxana Pațurcă: Decizia CEx de schimbare a președintelui PSD Călărași trebuie respectată

Roxana Pațurcă: Decizia CEx de schimbare a președintelui PSD Călărași trebuie respectată

De la începutul acestei săptămâni, organizaţia judeţeană PSD Călăraşi are un nou lider interimar, în persoana primarului localităţii Lehliu Gară, Iulian Iacomi, fost deputat pentru o scurtă perioadă la începutul acestei legislaturi.

Senatoarea Roxana Paţurcă a transmis pe pagina personală de facebook un mesaj care îndeamnă la unitate pentru că anul 2019 fiind unul al unor mari bătălii electorale, prima, alegerile europarlamentare fiind programate în primăvară. “Este normal ca, în calitate de membru al unui partid, mai ales al unui partid de anvergura Partidului Social Democrat, să respecți deciziile care se iau în forurile statutare ale organizației. Din acest motiv, decizia de invalidare în funcție a președintelui ales în luna septembrie în cadrul alegerilor filialei Călărași a PSD, domnul Ciprian Pandea, și de numire a unui președinte interimar, în persoana domnului Iulian Iacomi, trebuie respectată ca atare, mai ales că această decizie a fost luată în Comitetul Executiv al PSD.

Ca senator PSD, pot spune că organizația noastră este una puternică și respectată de către conducerea centrală a partidului. Forța noastră stă în unitatea membrilor și în modul în care, de fiecare dată, indiferent de cine a ocupat funcţia de președinte al organizației noastre județene, am știut să ne alăturăm acestuia în lupta politică.

În unitate va sta forța noastră politică și de acum încolo. Mai mult, întrucât peste doar câteva luni vom avea de dus o bătălie politică grea la nivel județean, în cadrul alegerilor europarlamentare, puterea noastră va sta și în modul în care vom reuși să mobilizăm toți membrii PSD Călărași.

Din acest punct de vedere, schimbarea președintelui organizației noastre are cel puțin un aspect pozitiv. Așa cum se știe, orice lider nou își dorește, mai ales la început, capacitarea maximă a colegilor alături de care duce lupta politică. Nu mă îndoiesc că domnul președinte Iulian Iacomi nu va face același lucru, mobilizându-ne pe toți alături de domnia sa în perspectiva anului electoral care începe în mai puțin de o lună.

Sunt convinsă că PSD Călărași are potențialul de a obține rezultate excelente și în actuala formulă de conducere și am încredere că decizia CEx de luni va aduce un suflu nou în cadrul organizației noastre.

Transmit pe această cale tuturor membrilor PSD Călărași să aibă la rândul lor încredere că vom rămâne la fel de puternici și de uniți și de acum înainte și îi rog să profite din plin de sărbătorile care bat la ușă întrucât la anul vom avea de dus câteva bătălii politice extrem de importante și care ne vor solicita la maxim.

Apreciind eforturile pe care domnul Ciprian Pandrea le-a depus în fruntea organizației noastre, urez succes noului președinte interimar, Iulian Iacomi, în noua funcție și îl asigur de tot sprijinul meu politic.” se arată în postarea parlamentarului social – democrat călărăşean.

Sâmbătă de la ora 13.00, la sediul filialei judeţene va avea loc o conferinţă de presă la care vor participa secretarul executive interimar al partidului, Codrin Ştefănescu, parlamentarii, Eugen Nicolicea, Roxana Paţurcă şi Sorin Vrăjitoru şi desigur, noul lider interimar, Iulian Iacomi.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.