Rîjnoveanu şi Iliuţă au îngropat securea războiului!

foto Roseti1E bine, chiar foarte bine când oamenii politici pot trece peste adversităţi, orgolii, neînţelegeri şi după o anumită perioadă de timp să îi vezi, laolaltă, pe aceeaşi… scenă. Este cazul primarului localităţii Roseţi, Nicolae Rîjnoveanu, marcant membru al PSD Călăraşi şi preşedintele Consiliului Judeţean, Vasile Iliuţă. Sâmbătă, în prima zi a festivităţilor prilejuite de celebrarea Zilelor Comunei Roseţi, cei doi au apărut împreună pe scenă în faţa localnicilor, probabil, mai puţin puşi la curent cu asperităţile dintre cei doi.

În urmă cu un an, primarul Rîjnoveanu l-a taxat dur pe Iliuţă, proaspăt validat în funcţia de preşedinte al CJ Călăraşi, chiar în cadrul unei şedinţe de plen a Consiliului Judeţean, după ce acesta refuzase să aprobe acordarea unui sprijin financiar de 500 de milioane de lei Primăriei Roseţi, sumă necesară pentru acoperirea unor cheltuieli generate de începutul anului şcolar (achiziţionare mobilier şcolar). “Am crezut că vă ridicaţi măcar dumneavoastră, care aţi plecat din rândul nostrum, al primarilor, la înălţimea la care ar trebui să fiţi. Îmi pare rău, nici la înălţimea domnului Filipescu nu v-aţi ridicat şi nu ştiu dacă vă veţi ridica!” a spus atunci Rîjnoveanu care a continuat „Sunt foarte supărat! Dacă ăsta este un motiv că n-am putut să fiu prezent să vă primesc pe dumneavoastră, trebuie să nu uitaţi un singur lucru dumneavoastră şi tot Consiliul ăsta: sunteţi Consiliul judeţului! Nu sunteţi Consiliul numai al localităţilor PDL sau PNL! Deci să vă fie clară treabă şi când judecaţi, domnule preşedinte, judecaţi cum trebuie şi imparţial pentru că aşa este normal."

Rîjnoveanu i-a reamintit lui Iliuţă şi un episod din precampanie când acesta a bătut la uşa PSD pentru a fi sprijinit pentru funcţia de preşedinte al CJ. „Îmi pare rău, când aţi venit şi ne-aţi cerut nouă la PSD să fim de acord cu dumneavoastră să fiţi preşedinte, să vă sprijinim eu am fost ăla care am spus merită să-l sprijinim! Asta aţi făcut! Dar nu ştiu colegii dumneavoastră ce ştiu eu! Îmi pare rău pentru dumneavoastră!” a conchis atunci primarul localităţii Roseţi.

Iată că după un an, Rîjnoveanu şi Iliuţă au revenit la sentimente mult mai bune dându-şi mâna pentru interesele comunei. Nu-i aşa?

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.