R. Paţurcă: Viorica Dăncilă este scutul față de austeritatea pe care vor s-o readucă și s-o impună guvernele de dreapta

 R. Paţurcă: Viorica Dăncilă este scutul față de austeritatea pe care vor s-o readucă și s-o impună guvernele de dreapta

Au fost două zile de campanie extrem de intense pentru social – democraţii călărăşeni.

Sâmbătă, membrii PSD Călărași s-au împărțit în 3 echipe și au continuat în cartierele și pe străzile municipiului campania electorală pentru sprijinirea candidaturii doamnei Viorica Dăncilă la funcția supremă în stat. Echipele au fost coordonate de președintele Iulian Iacomi, președintele executiv, Roxana Pațurcă, președintele organizației municipale PSD Călăraşi,, Marius Dulce și deputatul Sorin Vrăjitoru, vicepreşedinte al organizaţiei judeţene, cărora li s-au alăturat președintele organizației de tineret, Marius Sbârcea și președinta pensionarilor social-democrați călărășeni, Verginia Gaiță.

paturcacampanie

“Ziua de astăzi ne-a oferit o confirmare de care aveam cu toții nevoie: călărășenii susțin în număr mare candidatul PSD la prezidențiale și sunt conștienți că singura șansă pentru continuarea politicilor care au adus creștere economică pentru România în ultimii 3 ani este alegerea doamnei Viorica Dăncilă ca președinte. Un premier care a făcut posibilă creșterea salariilor și pensiilor în România, care a dovedit că sprijină antreprenoriatul și care s-a luptat la nivel european pentru România este cea mai bună alegere pentru români pe data de 10 Noiembrie, în cadrul primului tur al prezidențialelor.” se arată într-un mesaj postat pe pagina oficială de Facebook a partidului.

iacomicampanie

Duminică, voluntari, coordonați de președintele, Iulian Iacomi, și de președintele executiv, senatoarea Roxana Pațurcă, au ajuns în comuna Mânăstirea, unde s-au purtat discuţii interesante atât cu micii comercianți care își expuneau produsele, cât și cu cetățenii care se aflau în târg.

“Dialogul dintre voluntarii noștri și cetăţeni a scos în evidență în primul rând mulțumirea celor cărora guvernul PSD le-a mărit pensiile, mulți dintre ei, ca de altfel și din alte comune ale județului, beneficiind de aceste majorări. Este un lucru cert, pensionarii sunt primii care au simțit beneficiul politicilor sociale implementate de guvern.

Am avut însă surpriza să fim întrebați, de către un tânăr din Mânăstirea, despre continuitatea programului Start-Up Nation, un program care se adresează antreprenorilor. Tânărul, deși provenea din mediul rural, locuitor al comunei, știa de programul promovat de PSD dar a ezitat să aplice; ar fi dorit totuși acum să beneficieze de finanțarea de 40.000 Euro pentru a-și întemeia în comună o mică afacere.

iacomicampanie2

Ziua de astăzi ne-a oferit, prin această întâmplare, două certitudini: prima ar fi confirmarea faptului că antreprenoriatul poate ajunge și la sate, prin Start-Up Nation sau prin programe similare care sprijină inițiativele tinerilor români. Este un plus pentru comunitățile din mediul rural și pentru economia locală.

A doua certitudine pentru noi, cei care reprezentăm clasa politică, ar fi aceea că beneficiile programelor care sprijină inițiativele românilor, dacă sunt bine puse în practică, ajung să fie cunoscute și în mediul rural, unde nu te-ai fi așteptat în mod normal.

Programul Start-Up Nation a contribuit la înființarea a mii de firme noi și la crearea a zeci de mii de locuri de muncă, totul în sprijinul antreprenorilor, al angajaților care au acum un salariu urmare a implementării acestor programe, dar și al economiei românești, care beneficiază din plin de toate aceste inițiative.

Din păcate, nu i-am putut oferi tânărului nicio informație în ceea ce privește intenția PNL în legătură cu acest program, așa cum nu le-am putut spune pensionarilor din târg nici despre intenția PNL de a tăia cuantumul pensiilor și salariilor, dar și de a disponibiliza sute de mii de români, odată ce vor ajunge la guvernare. Îi lăsăm pe liberali să îi informeze pe cetățeni despre toate acestea.

Concluzia zilei de astăzi? Zilnic găsim în practică, în viața de zi cu zi, motive pentru care Viorica Dăncilă, premierul care a adus României o creștere economică substanțială în ultimii 3 ani, merită un mandat la Cotroceni.

Călărașiul votează Viorica Dăncilă, un președinte muncitor și implicat!” se arată de asemenea într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a organizaţiei judeţene PSD Călăraşi

iacomicampanie3

Roxana Paţurcă: Viorica Dăncilă este singurul candidat la președinția țării care i se opune în mod real lui Klaus Iohannis

Senatoarea Roxana Paţurcă, preşedinte executiv al PSD Călăraşi, a explicat pentru www.arenamedia.ro motivele pentru care Viorica Dăncilă ar trebui să ajungă la Cotroceni în calitate de preşedinte al României. Președintele PSD Viorica Dăncilă este singurul candidat la președinția țării care i se opune în mod real lui Klaus Iohannis. Restul candidaţilor provin ori sunt susținuți de partidele reunite în coaliția haosului care a dat jos guvernul PSD și a îndeplinit astfel  solicitarea anticonstituțională repetată obsesiv de Iohannis. Barna de la USR, Paleologu de la PMP, Hunor de la UDMR sunt toți exponenți ai unor partide de dreapta, care nu doar că au dat jos guvernul PSD condus de Viorica Dăncilă, dar și-au anunțat și susținerea pentru instalarea guvernului Orban  - ”guvernul meu” 2.0 al lui Iohannis. Diaconu este susținut de Pro România și ALDE(?), două partide care au trădat PSD-ul. ALDE susține si el guvernul Orban.” a spus Paţurcă, domnia sa adăugând “Așadar Viorica Dăncilă rămâne singurul candidat veritabil care reprezintă social democrația și care apără drepturile și interesele milioanelor de salariați, agricultori și mici antreprenori români. Viorica Dăncilă este scutul față de austeritatea pe care vor s-o readucă și s-o impună guvernele de dreapta. Este garanția că epoca prosperităţii din guvernarea PSD va continua. Cu Viorica Dăncilă președinte, România va avea stabilitate politică și guverne care să asigure creșterea economică, măririle de salarii și pensii prevăzute în lege, bunăstarea oamenilor și dezvoltarea afacerilor. Cu Viorica Dăncilă președinte, România va ieși din epoca urii, a dezbinării sociale și a degradării naționale. După 15 ani de scandaluri și abuzuri prezidențiale e vremea ca românii să fie conduși de un președinte capabil să iubească oamenii, să respecte Constituția țării și legea, să readucă pacea, echilibrul și dialogul social.”

vioricadancila

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.