R. Paţurcă: Sute de mii de contracte de muncă au încetat definitiv, dar Orban susține că e salvatorul locurilor de muncă

R. Paţurcă: Sute de mii de contracte de muncă au încetat definitiv, dar Orban susține că e salvatorul locurilor de muncă

Senatoarea Roxana Paţurcă, preşedinte executiv al PSD Călăraşi a scris astăzi pe pagina personală de Facebook că deşi sute de mii de contracte de muncă au încetat, premierul liberal Ludovic Orban pretinde că el e de fapt salvatorul locurilor de muncă. Paţurcă atrage atenţia că „minciunile lui Orban au trecut de mult granița declarațiilor politice și frizează absurdul”.

“Sute de mii de contracte de muncă au încetat definitiv, dar Orban susține că e salvatorul locurilor de muncă. La acest moment sunt sute de mii de contracte de muncă încetate definitiv. Sute de mii de români și-au pierdut locul de muncă, sute de mii de români nu mai au ce pune pe masă familiei. Absența măsurilor de relansare, atitudinea iresponabilă a liberalilor care continuă să creadă că închizând populația în case au salvat economia, eșecul Guvernului în a gestiona criza sanitară și cea economică, toate acestea fac ca indicatorii economici să scadă de la lună la lună.

Cu toate acestea, Ludovic Orban susține că a apărat locurile de muncă ale românilor și că este salvatorul lor. Ridicolul în care se afundă premierul României este cu atât mai mare cu cât mult lăudatul program IMM Invest a eșuat lamentabil, ceea ce va duce la alte zeci de mii de falimente și la alte zeci de mii de locuri de muncă pierdute.

Minciunile lui Orban au trecut de mult granița declarațiilor politice și frizează absurdul. Suntem într-o situație atât de gravă încât Ministerul Muncii a încetat să mai publice datele privind desființarea contractelor de muncă din data de 28 Mai, când se consemnau oficial 429.585 de contracte de muncă încetate definitiv. Din 28 mai și până acum nu s-a mai comunicat deloc numărul contractelor încetate definitiv, după ce în 7 zile, în intervalul 21-28 mai, se înregistraseră nu mai puțin de 31.777 de contracte desființate.

Guvernul liberal continuă să țină închise restaurantele, unde lucrează sute de mii de români. Deși au fost avertizați că acest fapt va duce la pierderea locurilor de muncă și la falimente ale zecilor de mii de afaceri, liberalii nu au ținut cont de niciun sfat. Pentru ei, prelungirea cât mai mult a stării de alertă reprezintă oportunități în plus de a-și angaja rudele pe posturi ministeriale, fără concurs, și de a achiziționa la prețuri umflate milioane de măști neconforme și produse sanitare care nu ajung să fie folosite niciodată.

Ca de obicei, PSD va sancționa comportamentul anti-național al PNL în Parlament, acolo unde starea de alertă va fi prelungită cu nu mai mult de 15 zile, cu condiții pe care le vom impune astfel încât românii să fie în siguranță, dar în același timp să putem salva cât se mai poate salva din economia românească.” este mesajul postat pe Facebook de senatoarea Roxana Paţurcă.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.