R. Paţurcă: Sunt fericită să descopăr în fiecare an creativitatea și entuziasmul elevilor și cadrelor didactice din învățământul călărășean

R. Paţurcă: Sunt fericită să descopăr în fiecare an creativitatea și entuziasmul elevilor și cadrelor didactice din învățământul călărășean

Senatoarea Roxana Paţurcă, preşedinte executiv al PSD Călăraşi, a participat sâmbătă la cea de-a XXII ediţie a Târgului ofertelor educaționale organizat de Inspectoratul Școlar al Județului Călărași în colaborare cu Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională și Casa Corpului Didactic Călărași. Printr-o postare pe contul personal de Facebook, liderul PSD subliniază creativitatea și entuziasmul elevilor și cadrelor didactice din învățământul călărășean pentru evidențierea performanțelor școlare, a proiectelor cu finanțare europeană implementate și a ofertei de școlarizare pentru clasa a IX-a, an școlar 2019-2020.

roxanapaturcascoala3

“M-am aflat astăzi alături de elevii, cadrele didactice și părinții călărășeni la a XXII-a ediție a Târgului ofertelor educaționale organizat de Inspectoratul Școlar al Județului Călărași în colaborare cu Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională și Casa Corpului Didactic Călărași.

Alături de doamna inspector școlar general, prof. Mihăilescu Elena, am pășit cu emoție în sălile de clasă ale Școlii Gimnaziale „Nicole Titulescu” Călărași, unitate de învățământ care a găzduit evenimentul.

Sunt fericită, în calitatea mea de senator al României și cadru didactic să descopăr în fiecare an creativitatea și entuziasmul elevilor și cadrelor didactice din învățământul călărășean pentru evidențierea performanțelor școlare, a proiectelor cu finanțare europeană implementate și a ofertei de școlarizare pentru clasa a IX-a, an școlar 2019-2020.

Am rămas plăcut surprinsă de rezultatele echipei de robotică a Colegiului Național „Barbu Știrbei” la concursurile de robotică la care au participat, echipa de elevi realizând demonstrații în cadrul evenimentului.

De asemenea, Colegiul Economic Călărași propune specializarea economic/tehnician în administrație, specializare necesară și recunoscută pe piața muncii.

Legătura cu agenții economici a învățământului călărășean se evidențiază prin înființarea în anul școlar 2019-2020, în cadrul Liceului Pedagogic “Ștefan Bănulescu” Călărași a învățământului profesional de 3 ani în sistem dual, creând premisele dezvoltării și continuitatea unei colaborări între unitățile de învățământ și mediul economic călărășean. Specializarea cofetar-patiser se organizează la solicitarea agenților economici locali în domeniu, interesați să investească în formarea unor competențe profesionale de calitate ale viitorilor angajați.

Evenimentul reprezintă încununarea activităților de orientare școlară și profesională a unităților de învățământ călărășean, oferind prilejul de comunicare directă între elevi-părinți și cadre didactice.

Doresc să mulțumesc organizatorilor și participanților care m-au primit cu emoție, căldură și speranțe în fiecare an.” a scris Roxana Paţurcă pe Facebook.

roxanapaturcascoala2

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.