R. Paţurcă: Să vii cu o listă plină de incompetenți, respinși deja de două ori de Parlament, denotă disprețul total față de adevăratele probleme de astăzi ale României

R. Paţurcă: Să vii cu o listă plină de incompetenți, respinși deja de două ori de Parlament, denotă disprețul total față de adevăratele probleme de astăzi ale României

Biroul Executiv al PNL a aprobat vineri, în unanimitate, lista şi programul de guvernare ale Cabinetului Cîţu, singura modificare în componenţa noului Guvern fiind la Ministerul Finanţelor.

“Programul de guvernare și lista miniștrilor încropite de Florin Cîțu, fără un minim dialog cu forțele parlamentare pentru a creiona o majoritate, demonstrează clar că singurul proiect de țară al PNL este să facă ANTICIPATE”  susţine pentru www.arenamedia.ro senatoarea Roxana Paţurcă, preşedinte executiv al PSD Călăraşi care a continuat “Să vii în Parlament cu o listă plină de incompetenți, respinși deja de două ori de Parlament, în condițiile în care tu ai fost respins de trei ori, denotă disprețul total față de adevăratele probleme de astăzi ale României.2

În opinia sa, “Siguranța și sănătatea este tot ce trebuie să conteze acum. Când România este în fața cele mai mari epidemii din ultimele decenii, clasa politică trebuie să se ocupe în primul rând de siguranța cetățenilor, nu de calcule politice sau electorale. Sănătate înainte de toate, nu anticipate!”

În toată această perioadă PNL a fost mai preocupat de calculele politice și electorale decât de pregătirea măsurilor de prevenție și de gestionare a unei epidemii ce se anunță încă din luna decembrie 2019. “Abia în urmă cu 2 zile au emis actul normativ pentru instituirea carantinei și doar după presiunile publice făcute de PSD și abia după apariția primului caz confirmat de coronavirus în România.” a mai adăugat Roxana Paţurcă.

Amintim că PNL a vrut să-i demită pe singurii specialiști care acum știu cum trebuie gestionată o posibilă epidemie de coronavirus. “Au vrut să-i scoată din sistem pe acești specialiști pentru că s-au opus privatizării sănătății și mai ales privatizării serviciilor de urgență. Acum Raed Arafat și Streinu Cercel sunt sigurii oameni care asigura gestionarea acțiunilor de prevenire a epidemiei. Tot ce va face PSD va fi în primul rând pentru Sănătate, nu pentru Anticipate.  Sănătate înainte de toate, nu anticipate!” a conchis lidera PSD Călăraşi, senatoarea Roxana Paţurcă.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.