R. Paţurcă: România "normală" pe care şi-o doreşte Klaus Iohannis nu este România pe care şi-o doresc românii

R. Paţurcă: România "normală" pe care şi-o doreşte Klaus Iohannis nu este România pe care şi-o doresc românii

Senatoarea, Roxana Paţurcă, preşedinte executiv al PSD Călăraşi a susţinut prin intermediul unei postări pe pagina personală de Facebook preşedintele Klaus Iohannis a izbutit să se umple încă o data de penibil după ce l-a desemnat pe Florin Cîţu pentru funcţia de premier. “Cel mai incompetent ministru al guvernului PNL, Florin Cîțu, respins de comisiile parlamentare în mod repetat şi trimis acasă prin moțiune de cenzură, este propunerea preşedintelui pentru a forma o majoritate care să susțină un viitor guvern. Florin Cîțu, omul care a îndatorat excesiv țara, ministrul care a creat artificial un deficit bugetar anual de peste 4% şi care a generat prăbuşirea leului în raport cu moneda europeană, este, în opinia lui Klaus Iohannis, cea mai bună alegere pentru a forma viitorul guvern. Mai mult, acesta ar trebui să obțină susținerea majorității parlamentarilor, adică a aceloraşi oameni care au votat moțiunea împotriva sa.

Preşedintele României tocmai s-a umplut (încă o dată) de penibil.  România "normală" pe care şi-o doreşte Klaus Iohannis nu este România pe care şi-o doresc românii.” a scris Paţurcă pe Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, miercuri, la finalul consultărilor cu partidele parlamentare, că l-a desemnat pe Florin Cîţu pentru funcţia de prim-ministru. Decretul privind desemnarea lui Florin Cîţu ca prim-ministru a fost publicat miercuri seara în Monitorul Oficial.