R. Paţurcă: Reclădirea României nu se poate face din pix, așa cum speră Guvernul PNL

R. Paţurcă: Reclădirea României nu se poate face din pix, așa cum speră Guvernul PNL

Senatoarea Roxana Paţurcă, preşedinte executiv al PSD Călăraşi a scris vineri pe pagina personală de Facebook că liberalii au reuşit în doar 7 luni de guvernare să întoarcă în timp România, la nivelul anului 2011, în timpul givernării Boc. INS a susţinut recent că rata şomajului a ajuns în mai la 5,2%, iar în ultimele 3 luni au încetat peste 600 de mii de contracte de muncă.

“Liberalii au întors în timp România la nivelul din 2011. Doar în guvernarea Boc a mai avut România atâția șomeri. INS a confirmat cele mai negre scenarii privind situația locurilor de muncă. România a ajuns la o rată a șomajului de 5,2%, atât cât se înregistra și în guvernarea de tristă amintire a lui Emil Boc.

Din cauza delăsării miniștrilor care au încropit guvernul Orban, 628.000 de contracte de muncă au încetat doar în ultimele trei luni, în perioada 16 martie - 17 iunie. Vorbim nu numai de 628.000 de români care și-au pierdut locurile de muncă urmare a incompetenței celui mai prost guvern din istoria post-decembristă a României, ci de milioane de români care depindeau de acele locuri de muncă, adică de familiile proaspeților șomeri.

De altfel, se pare că în afară de șomaj, PNL nu se pricepe să producă absolut nimic.

Tragedia este că, pe lângă aceste sute de mii de locuri de muncă, se vor mai pierde, din cauza indolenței unui premier care disprețuiește întreaga industrie Horeca, alte sute de mii. Mii de restaurante, hoteluri și cafenele se vor închide, dar Ludovic Orban a ținut să salveze industria păcănelelor. Fostul său consilier știe mai bine de ce premierul a preferat să salveze păcănelele.

Reclădirea României nu se poate face din pix, așa cum speră Guvernul PNL. Mai mult, așa cum vedem, reclădirea României nu se va putea face de către PNL, un partid care și-a demonstrat limitele la guvernare.” a scris pe Facebook Roxana Paţurcă.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.