R. Paţurcă: PSD va vota moțiunea de cenzură pentru a pune capăt dezastrului instaurat de PNL în toată țara!

R. Paţurcă: PSD va vota moțiunea de cenzură pentru a pune capăt dezastrului instaurat de PNL în toată țara!

Senatoarea Roxana Paţurcă, preşedinte executiv PSD Călăraşi a declarat că parlamentarii social democraţii vor vota moţiunea de cenzură astfel încât Guvernul condus de Ludovic Orban să devină cât mai repede istorie. “PSD va vota moțiunea de cenzură pentru a pune capăt dezastrului instaurat de PNL în toată țara! PSD are obligația de a apăra interesele românilor și creșterile de venituri care au fost realizate în ultimii 3 ani, cât a guvernat România.” a declarat Roxana Paţurcă, parlamentarul călărăşean adăugând “PNL a mințit românii și a generat haos în toate domeniile! PNL nu e în stare nici măcar să continue investițiile și programele lansate de PSD. Nici nu poate fi vorba de moi programe sau măsuri pentru creșterea veniturilor și sprijinirea antreprenorilor și fermierilor români!”

Paţurcă a mai precizat că Guvernul PNL a demonstrat în dese rânduri că nu respectă nici Consituţia şi nici deciziile CCR. “În ceea ce privește legislația, Guvernul Orban demonstrează că nu are nici un respect față de Constituție și față de deciziile CCR. Guvernul liberal a continuat să-și angajeze răspunderea cu toate că CCR a decis, în unanimitate, că primele două angajări de răspundere ale lui Orban au fost neconstituționale. În cazul modificărilor la legile electorale, CCR s-a pronuntat deja, statuând că “modificând cu mai puțin de un an înaintea alegerilor procedura de desfășurare a acestora, guvernul se abate de la dispozițiile Codului bunelor practici în materie electorală - Linii directoare și raport explicativ, adoptat de Comisia Europeană pentru Democrație prin Drept.” Guvernul Orban trebuie să devină istorie cât mai repede! Românii au nevoie de măsuri concrete și de programe funcționale de investiții și de sprijin pentru dezvoltarea afacerilor, nu de vorbe, sloganuri și aruncarea vinei pe alții!” a conchis Paţurcă.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.