R. Paţurcă: Principiul primordial de la care am pornit construcția politică a organizației județene a fost unitatea

R. Paţurcă: Principiul primordial de la care am pornit construcția politică a organizației județene a fost unitatea

Senatoarea Roxana Paţurcă, preşedinte executiv al PSD Călăraşi a declarat duminică în plenul conferinţei de desemnare a delegaţilor judeţeni la Congresul naţional al partidului din 29 februarie că organizaţia judeţeană are capacitatea să câştige localele din vară având în vedere existenţa în rândurile partidului a nu mai puţin de 4 parlamentari precum şi experienţa preşedintelui Iacomi care în calitate de primar a câştigat toate bătăliile electorale.

”Principiul primordial de la care am pornit construcția politică a organizației județene a fost unitatea. Suntem la nivel de conducere oameni cu experiență, uniți în jurul președintelui Iulian Iacomi, și împreună am reușit obținerea unor rezultate excelente, remarcate și de domnul președinte Marcel Ciolacu. Faptul că Iulian Iacomi este un primar care a câștigat mereu alegerile la care a candidat ne face să avem încredere că la alegerile locale de anul acesta vom identifica împreună nu numai cei mai potriviți candidați, ci câștigătorii din partea PSD. Mai mult, faptul că suntem patru parlamentari la nivelul județului ne va oferi un plus în fața PNL la momentul alegerilor parlamentare, iar experiența noastră în acest sens va fi determinantă pentru ca PSD să câștige ambele alegeri din acest an”, a spus parlamentarul social - democrat care a evidenţiat şi susţinerea pe care e gata s-o ofere viitoarea conducere centrală a partidului filialei de la Călăraşi. ”Am simțit astăzi din partea președintelui PSD o mulțumire pentru munca pe care o depunem aici, la Călărași, o admirație chiar, dar am obținut și suportul moral atât de necesar în lupta politică locală împotriva PNL. Avem, la nivel de conducere, toată susținerea domnului președinte Marcel Ciolacu și la rândul nostru l-am asigurat de întregul nostru sprijin”, a conchis Roxana Pațurcă la finalul Conferinței Județene.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.