R. Paţurcă, prezentă la Şcoala Politică de Vară a Organizaţiei Femeilor Social – Democrate

R. Paţurcă, prezentă la Şcoala Politică de Vară a Organizaţiei Femeilor Social – Democrate

În staţiunea Mamaia din Constanţa se desfăşoară în perioada 29 august – 1 septembrie a 7-a ediţie a Şcolii Politice de Vară a Organizaţiei Femeilor Social – Democrate la care participă şi o delegaţie a OFSD Călăraşi condusă de senatoarea Roxana Paţurcă, preşedinte executiv al PSD Călăraşi.

Într-o postare pe contul personal de Facebook, Roxana Paţurcă susţine că în cadrul acestei întâlniri vor avea loc o serie de dezbateri interesante pe diferite teme social – politice, cea mai importantă fiind cea legată de alegerile prezidenţiale. La acest eveniment participă şi prtemierul Viorica Dăncilă, candidatul PSD pentru competiţia prezidenţială ce va avea loc în noiembrie.

“Participăm la a șaptea ediție a Școlii Politice de Vară a Organizației Femeilor Social Democrate. Acest eveniment aduce la un loc, la Mamaia, membri OFSD, atât miniștri, parlamentari sau europarlamentari, cât și femei social democrate cu funcții de conducere din administrația publică şi locală.

Astăzi am avut onoarea de a o avea alături de noi pe doamna Viorica Dăncilă, prim ministrul României și candidatul Partidului Social Democrat la prezidențiale. Prezența ei a însuflețit atmosfera și ne-a oferit tuturor încrederea că avem pentru cine lupta în campania electorală din această toamnă.

Ne-au onorat cu prezența lor și domnul Mihai Fifor, secretarul general al PSD și domnul Eugen Teodorovici, președintele executiv al PSD, dar și europarlamentari, precum doamna Rovana Plumb, doamna Carmen Avram și doamna Maria Grapini.

Activitățile şcolii de vară sunt destul de interesante: de exemplu, am participat la o dezbatere despre percepția cetățenilor cu privire la principalele teme de pe agenda publică, dezbatere susținută de reputatul analist politic Marius Pieleanu. Constatăm cu toții că încă sunt multe de învățat, că încă sunt multe de pus la punct, dar astfel de şcoli politice au tocmai menirea de a ne face pe toţi să acumulăm cunoştințe socio-politice noi. Până pe 1 septembrie vom continua să participăm la sesiunile de dezbateri și consultări pe diverse teme, cea mai importantă temă fiind, fără îndoială, cea privind alegerile prezidențiale din această toamnă.

Cu siguranță vom pleca de aici mai întăriți, ca echipă, mai uniți în jurul liderului nostru, doamna premier Viorica Dăncilă, dar și având o mai mare încredere în forța noastră politică, a celor care credem în valorile social-democrației.” a scris Roxana Paţurcă pe contul de Facebook.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.