R. Paţurcă: Orice zi cu un posibil Guvern Iohannis înseamnă riscul implementării planului de austeritate

 R. Paţurcă: Orice zi cu un posibil Guvern Iohannis înseamnă riscul implementării planului de austeritate

Senatoarea Roxana Paţurcă, preşedinte executiv PSD Călăraşi s-a referit printr-o postare pe contul personal de Facebook la evenimentele derulate în cursul zilei de joi pe care a numit-o şi joia neagră pentru bunăstarea românilor, evenimente care s-au finalizat prin votarea moţiunii de cenzură iniţiată de Opoziţie la adresa Cabinetului Dăncilă.

“Moțiunea de cenzură a trecut, din păcate, astăzi, 10 octombrie, în Parlament. Această zi va rămâne în istoria post-decembristă ca joia neagră pentru economia și democrația românească, joia neagră pentru bunăstarea românilor. Haosul în care Klaus Iohannis aruncă azi țara, lăsând-o fără viziune și program de guvernare, fără guvern stabil, fără buget rectificat, în prag de iarnă și în pline alegeri prezidențiale va avea efecte devastatoare pentru economie și pentru imaginea României în plan extern. Cu siguranță, mi-aș fi dorit, și eu, alături de ceilalți parlamentari social-democrați, ca moțiunea să nu treacă. Era o șansă pentru Guvernul PSD de a-și duce până la capăt promisiunile electorale și de a continua creșterea economică.” a scris Paţurcă, domnia sa continuând “Sper doar ca cei doi parlamentari de Călărași, respectiv senatorul Răducu Filipescu și deputatul Cătălin Predoiu, să poată face mai multe pentru călărășeni decât am făcut noi, parlamentarii social-democrați. Județul nostru are nevoie de continuarea investițiilor și de sprijinirea inițiativelor antreprenoriale locale, lucru pe care sper ca cei doi reprezentanți ai PNL să îl facă atunci când partidul lor va ajunge la guvernare.

Călărășenii trebuie să știe azi că parlamentarii care au votat moțiunea au spus DA salariilor și pensiilor tăiate, DA concedierii a 400.000 români din sistemul public și DA stopării programelor pentru tinerii antreprenori!”

Paţurcă a mai subliniat că orice zi cu un posibil Guvern condus din umbra de Klaus Iohannis va amplifica riscurile implementării planului de austeritate care au afectat România în perioada Băsescu – PDL, partid care “s-a dizolvat” între timp în PNL. “PSD, prin intermediul nostru, al parlamentarilor social-democrați, va căuta în Parlament cele mai bune soluții pentru a scurta cât mai mult perioada de haos și suntem convinși că avem forța să o facem. În acest moment există posibilitatea reală ca PSD să poată reface majoritatea parlamentară foarte repede, lucru la care nu renunțăm pentru că orice zi cu un posibil Guvern Iohannis înseamnă riscul implementării planului de austeritate.

PSD va continua să lupte pentru fiecare român. Aveți încredere în noi!” a mai subliniat senatoarea PSD Călăraşi, Roxana Paţurcă.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.