R. Paţurcă: Jandarmeria Română înseamnă înainte de toate siguranță, continuitate, coerenţă şi păstrarea unor valori autentice

Paturca IJJ

Vineri a avut loc în Sala de spectacole Barbu Ştirbei a Centrului de Cultură Judeţean prezentarea Bilanţului activităţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Călăraşi pe anul 2017. Prezentă la acest eveniment, senatorul PSD Călăraşi, Roxana Paţurcă a evidenţiat o parte din atribuţiile meseriei de jandarm subliniind că rolul acestora este absolut indispensabil nu doar în respectarea aplicării legii ci şi în rezolvarea unor situaţii excepţionale generate de vitregiile naturii. “Puţine instituţii ale statului român se pot mândri cu o carte de vizită ca a dumneavoastră. Jandarmeria Română înseamnă înainte de toate siguranță, continuitate, coerenţă şi păstrarea unor valori autentice.

Ştim că statutul profesional pe care îl aveţi vă impune restricții și vă pune în fața multor provocări. Mai știm, însă, că Jandarmeria Română înseamnă mult mai mult decât prezența la proteste sau restabilirea ordinii publice.

Jandarmeria Română înseamnă ajutorarea oamenilor aflați în dificultate, intervenția în situații de urgență, înseamnă militari expuși riscului 24 de ore din 24, în zăpezi, în ger sau la inundații.

Iar, la fel ca și mine, cetăţenii știu și văd asta în fiecare zi și vă răsplătesc prin încrederea cu care vă apreciază.

De aceea, astăzi la bilanțul dumneavoastră, vreau să vă transmit aprecierile noastre, ale oamenilor din județul Călărași, pentru ceea ce faceți în sprijinul comunității. Așteptările noastre pentru anul acesta nu pot fi decât acelea ale oricăror cetățeni onești: respectați legea, fiți fermi în aplicarea ei și fiți alături de oameni ca și până acum.

Felicitări pentru activitatea din 2017 și vă urăm succes în misiunile din acest an!” a declarat parlamentarul călărăşean.

Au mai fost prezenţi la acest ceas de bilanţ deputaţii Eugen Nicolicea (PSD) şi Cătălin Predoiu (PNL), prefectul George Iacob, preşedintele CJ, Vasile Iliuţă, primarul municipiului Călăraşi, Dan Drăgulin, consilierul judeţean, Niculae Enciu, preşedintele ATOP Călăraşi.

Paturca IJJ 2

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.