R. Paţurcă: Indiferent pe cine alegeți să vă reprezinte în Parlamentul European, faceți-o în cunoștință de cauză

R. Paţurcă: Indiferent pe cine alegeți să vă reprezinte în Parlamentul European, faceți-o în cunoștință de cauză

Doresc să transmit, la final de campanie, un îndemn pentru toți călărășenii. Nu fac acest demers în calitate de președinte executiv al PSD Călărăși, nici în calitate de senator și nici în calitate de candidat al PSD pentru alegerile europarlamentare din data de 26 mai. Mă adresez vouă, și mulțumesc reprezentanților mass-media care vor prelua acest comunicat de presă, în calitate de cetățean român și european, de locuitor al acestui frumos județ din sudul României: Călărași.

Duminică suntem cu toții chemați la urne pentru a ne alege reprezentanții în Parlamentul European. Este un moment important pentru noi, ca cetățeni, dar mai ales pentru România și pentru drumul ei european, în contextul în care aceste alegeri vor fi mediatizate în întreaga Uniune.

O prezență mare la urne ar însemna o mai mare reprezentativitate a aleșilor noștri la Bruxelles și la Strasbourg. În plus, ar demonstra implicarea românilor în bunul mers al instituțiilor europene. De aceea, un grad de prezență mare la urne ar ajuta România în ceea ce privește imaginea ei în rândul celorlalte țări din marea familie europeană.

Suntem prin excelență o națiune eurofilă – acest lucru trebuie arătat întregii Europe printr-o prezență mare la vot, duminică, 26 mai.

Indiferent pe cine alegeți să vă reprezinte în Parlamentul European, faceți-o în cunoștință de cauză. Alegeți bine acum pentru următorii cinci ani. Încercați să realizați că, tot în urma unui vot exprimat la ultimele alegeri pentru Parlamentul European, au ajuns la Bruxelles și Strasbourg eurodeputați români care au inițiat și votat rezoluții împotriva României, în plin An Centenar.

Încercați să realizați că, odată ajunși la Bruxelles și Strasbourg, unii dintre cei care vi se prezintă astăzi pe anumite liste nu vor ști cum să trădeze interesele națiunii mai repede, cum să se încline mai aproape de pământ în fața liderilor europeni și cum să asculte ordinul grupurilor politice europene la care vor adera.

Încercați să vă amintiți, atunci când sunteți la urne, cine v-a reprezentat mai corect în Europa și cine a susținut mereu interesele românilor.

Indiferent pe cine votați, pe 26 mai vă îndemn pe toți să mergeți la vot!

Vă mulțumesc,

Roxana-Natalia Pațurcă

Articol comandat de Partidul Social Democrat - PSD

CUI mandatar financiar coordonator: 41190008

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.