R. Paţurcă: Înconjurați-vă de oameni buni la suflet, calzi, care să vă împlinească și care să vă facă fericite!

R. Paţurcă: Înconjurați-vă de oameni buni la suflet, calzi, care să vă împlinească și care să vă facă fericite!

Senatoarea Roxana Paţurcă, preşedinte executiv interimar al PSD Călăraşi a transmis pe contul personal de facebook un mesaj pentru toate doamnele şi domnişoarele din Călăraşi cu prilejul Mărţişorului urându-le „o primăvară minunată”. „Cu prilejul sărbătorii de Mărțișor doresc să urez din suflet tuturor doamnelor și domnișoarelor o primăvară cu multe zâmbete, cu sănătate, cu fericire și cu succes în tot ceea ce vă propuneți! Sunt convinsă că vom avea o lună cu adevărat a noastră, în care vom fi prețuite, respectate și adorate așa cum ne dorim mereu. După aceasta, depinde numai de noi să știm să ne facem prețuite și adorate și în restul anului! O primăvară minunată tuturor! Înconjurați-vă de oameni buni la suflet, calzi, care să vă împlinească și care să vă facă fericite!” a scris Roxana Paţurcă, şefă a OFSD Călăraşi, pe Facebook.

În după-amiaza zilei de 1 martie, femeile social – democrate au sărbătorit venirea primăverii la Hestia Hotel printre invitate numărându-se Carmen Dan, ministru de interne, europarlamentarele Claudia Ţapardel şi Gabriela Zoană.

rpaturca1martie2

rpaturca1martie3

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.