R. Paţurcă: Este un moment important pentru mine, pentru PSD Călărași, pentru noi toți. E o dovadă a faptului că suntem pe drumul cel bun

R. Paţurcă: Este un moment important pentru mine, pentru PSD Călărași, pentru noi toți. E o dovadă a faptului că suntem pe drumul cel bun

Senatoarea PSD, Roxana Paţurcă, preşedinte executiv al PSD Călăraşi a fost nominalizată astăzti pe poziţia a 23-a pe lista Partidului Social Democrat la alegerile europarlamentare din 26 mai. Printr-o postare pe contul personal de facebook, Paţurcă susţine că este onorată de faptul că se află pe această lista a partidului subliniind că această „poziţionare” înseamnă o recunoaştere a meritelor organizaţiei judeţene precum şi o incununare a eforturilor tuturor membrilor săi.

„La fiecare cinci ani organizația centrală votează în CEx lista candidaților partidului pentru alegerile europarlamentare. A fi pe acea listă, indiferent de poziția ocupată, este o onoare pentru oricine.

De aceea, sunt extrem de încântată ca, din postura de senator, să am onoarea să mă aflu printre candidații PSD la alegerile din 26 mai. Este o onoare, o recunoaștere a meritelor organizației județene a partidului și este o încununare a eforturilor pe care le depunem cu toții aici, la noi, la Călărași.

Mai mult decât atât, regiunea pe care o reprezint a oferit nu mai puțin de trei nume pe lista candidaților social-democrați la europarlamentare. Astfel, lista este deschisă de doamna ministru Rovana Plumb, președintele Organizației de Femei a PSD - aceasta demonstrează încă o dată faptul că în Partidul Social Democrat accesul doamnelor în funcții de conducere și de responsabilitate este respectată. PSD se poate baza din plin pe Organizația de Femei și va avea mereu sprijinul nostru în orice campanie de alegeri!

Alături de noi, pe lista votată astăzi se află și prietena organizației noastre, doamna Gabriela Zoană, eurodeputat în funcție și vicepreședinte al Comisiei AGRI din cadrul Parlamentului European.

Profit de ocazie și le urez succes ambelor politiciene pentru a ajunge la Bruxelles!

Este un moment important pentru mine, pentru PSD Călărași, pentru noi toți - este o dovadă a faptului că suntem pe drumul cel bun.

Este o motivație în plus pentru noi, membrii organizației județene Călărași, pentru a obține un scor cât mai bun pe 26 mai, astfel încât PSD să poată trimite cât mai multe nume de pe lista candidaților votată astăzi în CEx.” este mesajul transmis de Roxana Paţurcă pe contul de Facebook.

listapsdeuroparlamentare

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.