R. Paţurcă: Este încă o dovadă în plus că PNL este incapabil să treacă peste orgoliile politice, chiar și atunci când situația este dramatică!

R. Paţurcă: Este încă o dovadă în plus că PNL este incapabil să treacă peste orgoliile politice, chiar și atunci când situația este dramatică!

Senatoarea Roxana Paţurcă, preşedinte executiv al PSD Călăraşi a criticat decizia PNL de a ataca la Curtea Constituţională două legi initiate de social – democraţi dar susţinute în Parlament de PRO România, ALDE şi UDMR, legi care-i vizează pe românii cu credite la bancă precum şi agenţii economici care se află într-o stare precară. Paţurcă apreciază că România are nevoie de un pact national între principalele partide politice din România, idee lansată deja în spaţiul public de liderul interimar al partidului, Marcel Ciolacu.

„Suntem într-o situație economică extrem de dificilă, una care necesită punerea în aplicare a unui plan național pentru România și a unui pact național între principalele partide politice românești. Apelul lansat către toate forțele politice de către președintele PSD, domnul Marcel Ciolacu, este unul mai mult decât bine venit în acest context.

Din păcate, PNL refuză să se alăture acestei inițiative, demonstrând în continuare imaturitate și interes meschin pentru propriile jocuri politice. PNL a pierdut deja 10% din încrederea de care se bucura în rândul populației la momentul preluării guvernării, în principal pe fondul modului defectuos în care a gestionat această criză, și încearcă să se agațe cu disperare de votanții proprii într-un joc de imagine care nu își are locul ACUM, când noul Coronavirus face zeci de victime în fiecare zi.

Într-un gest care dovedește iresponsabilitate, PNL a atacat la CCR și a blocat astfel două legi inițiate de PSD și susținute de Pro România, ALDE și UDMR. Este vorba de legea prin care românii își pot amâna ratele la bănci și Legea pentru acordarea unor facilități pentru contribuabilii operatori economici pe teritoriul României.

Este încă o dovadă în plus că PNL este incapabil să treacă peste orgoliile politice, chiar și atunci când situația din țară este dramatică!

De aceea, cu sau fără participarea PNL, PSD merge mai departe în construirea unui consens politic pentru un pact național care să asigure românilor și economiei cele mai bune și cele mai rapide soluții pentru depășirea acestei perioade grele.” a scris Paţurcă într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a PSD Călăraşi.

În astfel de momente de cumpănă, senatoarea PSD Călăraşi face un apel către toţi românii să achiziţioneze de-acum cât mai multe produse româneşti care ar însemna “un loc de muncă salvat!”

“Ce putem face, fiecare dintre noi, pentru economie până când actualul guvern se va trezi la realitate pentru a vedea adevărată față a crizei în care deja am intrat? Un produs românesc cumpărat înseamnă un loc de muncă salvat!

Facem un apel către toți românii să cumpere produse fabricate în România de către angajații din țara noastră. Este o formă simplă de ajutor prin care toți cetățenii pot contribui la susținerea economiei naționale.

În aceeași măsură, putem contribui la salvarea economiei naționale prin cumpărarea unor produse agricole autohtone. Județul nostru, unul în care agricultura are o pondere importantă în economia locală, trebuie să își protejeze agricultorii și putem cu toții contribui la acest deziderat cumpărându-le produsele.

PSD rămâne alături de voi! Continuăm să luptăm în Parlament, apărând interesele tuturor celor care sunt afectați de această criză socială și economică. Sănătate maximă tuturor!” se mai arată în postarea initiate de Roxana Paţurcă, preşedinte executiv al PSD Călăraşi.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.