R. Paţurcă: E absurd să credem că parlamentarii vor vota moțiunea care va genera tăierea pensiilor și salariilor românilor

 R. Paţurcă: E absurd să credem că parlamentarii vor vota moțiunea care va genera tăierea pensiilor și salariilor românilor

Senatoarea Roxana Paţurcă, preşedinte executiv al PSD Călăraşi, susţine prin intermediul unei postări pe pagina oficială de Facebook a organizaţiei judeţene a partidului că intenţia Opoziţiei de a trece în Parlament în această săptămână moţiunea de cenzură împotriva Guvernului condus de Viorica Dăncilă nu are nicio şansă să se concretizeze, adăugând că obiectivul PSD este continuarea semnării Pactului Naţional pentru Bunăstarea Românilor cu fiecare călărăşean în vederea asigurării unui trai mai bun.

“Cel mai important și totodată cel mai interesant subiect a fost cel privind intenția Opoziției de a trece în Parlament moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Viorica Dăncilă. Această intenție, care nu are niciun fundament, generată de nerăbdarea liberalilor de a pune mâna pe putere, NU are absolut nicio șansă să se concretizeze.

Este absurd să credem că parlamentarii vor vota moțiunea care va genera tăierea pensiilor și salariilor românilor, unul dintre punctele ”forte” ale anunțatei guvernări liberale. Este absurd să credem că parlamentarii vor vota un act care va tăia beneficiile pentru antreprenori și care va impune un sistem de impozitare care va genera falimentul multor societăți comerciale.

Am atras cu acest prilej atenția reprezentanților mass-media călărășene asupra faptului că, în ciuda susținerii de care se laudă că se bucură, la momentul citirii în plen a textului moțiunii în sală se aflau doar 128 de parlamentari din 465. Aceasta spune totul despre acest demers politic demagogic al Opoziției, care nu se bucură de atenție nici măcar în rândul propriilor parlamentari.

Noi, aici în teritoriu, luptăm pentru fiecare român. De aceea, continuăm să semnăm Pactul Național pentru Bunăstarea Românilor cu fiecare cetățean din comunitatea noastră. Prin aceasta vom arăta și partidelor de Opoziție că românii își doresc continuarea măsurilor bune de guvernare, își doresc creșterea în continuare a pensiilor și salariilor, își doresc un trai mai bun.” este mesajul transmis de Roxana Paţurcă.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.