R. Paţurcă: Domnule Drăgulin, nu veţi reuşi să manipulaţi electoratul prin propagarea unor informații false despre activitatea parlamentarilor PSD de Călărași

R. Paţurcă: Domnule Drăgulin, nu veţi reuşi să manipulaţi electoratul prin propagarea unor informații false despre activitatea parlamentarilor PSD de Călărași

Senatoarea, Roxana Paţurcă, preşedinte executiv interimar al organizaţiei judeţene PSD Călăraşi i-a transmis prin intermediul contului personal de facebook o scrisoare deschisă liderul PNL Călăraşi, Dan Drăgulin, primarul municipiului Călăraşi pe care vă invit să o „citiţi” în continuare.

Sunt lucruri serioase care ar putea să-i facă zilele dar şi nopţile mai puţin plăcute primarului „sătul şi odihnit ca întotdeauna!”

 

Stimate domnule primar Daniel Drăgulin,

Vă atrag atenția că nu veți reuși niciodată să manipulați electoratul prin propagarea în spațiul public a unor informații false despre activitatea parlamentarilor PSD de Călărași, mai ales când cei doi parlamentari PNL se remarcă unul prin absența din județ și celălalt prin faptul că în perioada când a ocupat funcția de președinte al CJ Călărași a transformat străzile județului în decoruri ideale pentru scenele din filmele post-belice.

Din acest punct de vedere, semnalarea la organele abilitate a dispariției din județul nostru a domnului deputat Cătălin Predoiu, care nu a mai fost văzut de la alegerile din 2016 în spațiul public din Călărași, ar fi un lucru indicat de făcut în perspectiva alegerilor generale de anul viitor.

În același timp, stimate domnule primar, vă asigur că nu veți reuși acum, în câteva luni, să înlocuiți anii în care ați stat efectiv degeaba pe scaunul de primar, nici măcar prin lansarea unor atacuri murdare împotriva PSD, așa cum ați demonstrat deja că știți să coordonați.

Înțeleg de ce o faceți - din lipsă de activitate și din prea mult timp liber pe banii publici. Probabil vă gândiți la un viitor mandat ”în slujba” cetățenilor municipiului Călărași. Dacă veți candida doar pentru oportunitatea de a mai înlocui niscaiva borduri prin oraș, vă recomand cu toată determinarea să vă abțineți și să lăsați locul altora care sunt în stare să facă ceva pentru cetățenii municipiului.

În aceeași ordine de idei, eșecul dumneavoastră în atragerea fondurilor europene pentru lucrări și proiecte în beneficiul călărășenilor nu poate fi șters dacă vă pozați acum lângă machete și proiecte frumos desenate pe hârtie, dar pentru care niciodată nu veți fi în stare să atrageți fondurile necesare.

Stimate domnule Drăgulin,

Eu am aderat la doctrina social-democrată din tinerețe și activez în acest județ de 17 ani. Dumneavoastră v-ați mai plimbat și pe la alte formațiuni politice, probabil dintr-o sete nestăvilită de cunoaștere a mediului politic românesc.

În acest context, având experiență în a aborda diferite doctrine politice, vă întreb: nu ați sesizat că PSD este mereu partidul care mărește pensiile, salariile și alocațiile pentru copii?

Nu ați sesizat că formațiunile de dreapta (iar acum, dacă nu ați conștientizat încă, faceți parte dintr-o formațiune de dreapta, PNL, până vă decideți să treceți la o altă formațiune) taie pensiile și salariile și cresc povara fiscală pentru români?

De ce partidul din care vremelnic faceți parte, și din care nu mă îndoiesc că veți pleca în momentul în care veți sesiza o altă oportunitate politică, se opune mereu politicilor sociale promovate de PSD în beneficiul românilor?

De ce parlamentarii PNL din Călărași, filială pe care aveți impresia că o conduceți, au votat împotriva bugetului de stat pe anul 2019, buget prin care am prevăzut din nou creșteri salariale și ale punctului de pensie, ba chiar și mărirea alocațiilor pentru copii?

De ce vă opuneți pe față creșterii investițiilor publice dacă știm cu toții că abia așteptați bugetul pe anul 2019 pentru a putea ”investi” și anul acesta în celebrele borduri care i-au exasperat pe călărășeni?

Stimate domnule Daniel Drăgulin,

Închei această scrisoare deschisă și încerc să vă trezesc la realitate: călărășenii s-au lămurit cu cine au de-a face. Se vor lipsi de dumneavoastră ca edil, în cazul în care vă veți gândi să mai candidați la un nou mandat.

E drept, a durat ceva timp, dar mai bine mai târziu decât niciodată.

Dacă îmi permiteți, un sfat în încheiere: nu credeți că, decât să vă ocupați cu răspândirea unor informații false prin care vă închipuiți că veți mai putea minți electoratul, mai bine faceți ceva concret pentru călărășeni în acest ultim an pe care îl veți petrece la primărie? Cum ar fi, de exemplu, conceperea unui proiect pentru atragerea fondurilor europene prin care să realizați ceva în beneficiul celor care v-au votat.

Ce spuneți?

Sper ca scrisoarea mea deschisă să vă găsească la fel de sănătos, sătul și odihnit ca întotdeauna!

Cu drag,

Senator Roxana-Natalia Pațurcă

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.