R. Paţurcă: Discursul lui Iohannis îndeamnă la ostracizarea celor care simpatizează, votează sau activează în cadrul PSD

R. Paţurcă: Discursul lui Iohannis îndeamnă la ostracizarea celor care simpatizează, votează sau activează în cadrul PSD

"Eu nu sunt cu PSD în vreo competiţie electorală, eu sunt cu PSD în război, noi suntem cu PSD în război” a declarat sâmbătă după-masă, la o întâlnire electorală organizată în municipiul Bistriţa, reşedintele Klaus Iohannis, care candidează pentru cel de-al doilea mandat.

“Klaus Iohannis a spus în repetate rânduri că vrea o Românie fără PSD-iști. Este o declarație care instigă la exterminarea membrilor sau simpatizanților PSD. Este de asemenea, o discriminare a unei categorii de cetățeni pentru că nu împărtășesc opiniile politice ale președintelui.” a declarat senatoarea Roxana Paţurcă, preşedinte executive al  PSD Călăraşi care a continuat “Discursul lui Iohannis îndeamnă la ostracizarea celor care simpatizează, votează sau activează în cadrul PSD. Ca în orice regim totalitar, Iohannis vrea ca pe scena publică să fie doar PNL. L-a înlăturat din cursă pe Dan Barna, iar acum vrea să-i extermine pe PSD-iști.”

În opinia sa, obiectivul lui Iohannis ar fi “PNL-izarea” României subliniind că românii au nevoie de un preşedinte care să fie al tuturor şi nu doar al PNL. “Iohannis vrea o PNL-izare a României și să-i extermine pe ceilalți care au alte opinii sau opțiuni politice. Românii au nevoie de un președinte care să fie al lor, al tuturor, nu doar al PNL.” a conchis Roxana Paţurcă.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.