R. Paţurcă: Cu toții am demonstrat că la Călărași am atins o anumită maturitate politică

R. Paţurcă: Cu toții am demonstrat că la Călărași am atins o anumită maturitate politică

Senatoarea Roxana Paţurcă, preşedinte executiv al organizaţiei judeţene PSD Călăraşi, a mulţumit tuturor călărăşenilor, prin intermediul unei postări pe contul personal de facebook, pentru prezenţa la vot arătând, în altă ordine de idei, că PSD va reuşi să depăşească momentul extrem de dificil pe care-l traversează. Iată mai jos mesajul transmis în integralitate de parlamentarul călărăşean.

“Dragi călărășeni,

Încep prin a mulțumi tuturor celor care, pe parcursul campaniei, au fost alături noi și au susținut și promovat valorile social-democrației. Ca președinte executiv al PSD Călărași, coordonator al campaniei electorale care s-a încheiat duminică prin votul exprimat de călărășeni, vă mulțumesc din suflet tuturor!

PSD Călărași a obținut un scor foarte bun la aceste alegeri, în contextul în care am obținut peste 30% dintre voturile exprimate, mult peste media națională a partidului. Aceasta înseamnă, pentru noi toți cei din echipa de conducere a organizației, de la domnul președinte Iulian Iacomi și până la vicepreședinți și secretar general, faptul că ne-am făcut cu toții datoria de a reuși să comunicăm, împreună cu voi toți, reușitele PSD, să comunicăm faptul că suntem aproape de oameni.

Țin să menționez aici efortul imens pe care l-a depus în acest sens fiecare președinte de organizație, fiecare coordonator de zonă, fiecare primar, fiecare militant activ, voluntar sau membru de partid care a fost implicat trup și suflet alături de organizația noastră în această perioadă.

Din păcate, deși PSD Călărași a obținut un procent electoral care o situează în primele zece județe din țară ca organizație, tendința la nivel național a fost alta, iar PSD a pierdut aceste alegeri. Performanța noastră este însă cu atât mai mare cu cât la Călărași, într-un județ pe care mass-media încă îl crede preponderent liberal, am reușit un rezultat care ne face cinste și un rezultat care constituie un motiv de mândrie pentru noi.

De aceea, văd două mari câștiguri în urma acestei campanii – în primul rând faptul că am clădit o echipă alături de președintele organizației, domnul Iulian Iacomi. Este important, mai ales în condițiile în care noua conducere a PSD Călărași a fost votată și instaurată în luna martie a acestui an, cu doar o lună înainte de startul campaniei. Consider că am demonstrat că ne merităm cu toții poziția pe care ne aflăm și, având în vedere experiența acestor alegeri, avem toate șansele să ne depășim performanțele la viitoarele alegeri.

Al doilea câștig este faptul că aceste alegeri și evenimentele de după alegeri au întărit și mai mult legătura care s-a creat în rândul echipei noastre. Suntem acum mult mai determinați să reușim, în pofida oricăror pronosticuri în ceea ce privește viitorul cauzei social-democrate în România. PSD va strânge rândurile, așa cum s-a întâmplat mereu, și va reuși să treacă peste acest moment. Fiți siguri de asta!

Am două mesaje pentru toți călărășenii: în primul rând, vă mulțumesc tuturor pentru prezența la vot. Indiferent cu cine ați votat, a fi prezent la urne înseamnă a-ți face datoria civică, iar societatea crește odată cu implicarea fiecăruia dintre noi în actul electoral.

În al doilea rând, așa cum mă cunoașteți, indiferent de circumstanțe, în calitate de senator, am reușit mereu să atrag atenția autorităților centrale asupra unor situații din județul nostru și asupra unor probleme pe care mi le-ați semnalat. Rând pe rând, județul nostru a fost vizitat de miniștri, de șefi de agenții centrale, de oficialități de la nivel național. Astfel, Călărașiul a beneficiat de investiții, de proiecte-pilot, de programe de dezvoltare care au contribuit din plin la aducerea județului la un anumit nivel. Știu că acest lucru a fost apreciat de către călărășenii care mi-au acordat ieri încrederea lor prin votul exprimat la urne, eu fiind reprezentanta PSD Călărași pe listele partidului pentru europarlamentare. Voi rămâne aceeași Roxana Pațurcă pe care o știți, cea care se va lupta pentru județul ei indiferent de circumstanțele politice de moment, iar zecile de mii de voturi pe care le-am obținut duminică reprezintă tot atâtea motive pentru a continua să lupt pentru călărășeni.

PSD va continua să implementeze programul de guvernare, va continua să aducă bunăstare românilor. Bineînțeles, PSD va învăța din experiența votului emoțional exprimat ieri la nivel național, iar această experiență îi va fi cu folos în bătăliile politice viitoare.

Închei prin a felicita la nivel local toate formațiunile politice pentru campania civilizată pe care au dus-o, dar și călărășenii pentru lipsa incidentelor la secțiile de vot. Cu toții am demonstrat că la Călărași am atins o anumită maturitate politică și trebuie să fim cu toții mândri de acest lucru. Îmi exprim speranța că viitoarele confruntări electorale se vor purta în aceeași atmosferă civilizată.

A voastră, cu drag,

Roxana-Natalia Pațurcă

Președinte Executiv al PSD Călărași”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.