R. Paţurcă: Avem o singură șansă de a continua politica de creșteri de pensii și salarii și de a aduce în continuare prosperitate românilor: Viorica Dăncilă președinte!

R. Paţurcă: Avem o singură șansă de a continua politica de creșteri de pensii și salarii și de a aduce în continuare prosperitate românilor: Viorica Dăncilă președinte!

Senatoarea PSD Călăraşi, Roxana Paţurcă, preşedinte executiv al PSD Călăraşi a mulţumit călărăşenilor care duminică au optat pentru Viorica Dăncilă, în primul tur al alegerilor prezidenţiale, subliniind că pentru următoarele două săptămâni cuvântul de ordine este mobilizarea astfel încât pe 24 noiembrie candidatul susţinut de PSD să câştige competiţia pentru Cotroceni. „Țin să mulțumesc tuturor celor care ieri au votat Viorica Dăncilă pentru funcția supremă în stat. Cu ajutorul voturilor voastre, ale călărășenilor, alături de ale tuturor românilor care își doresc un președinte muncitor și dedicat, candidatul PSD a ajuns în turul al doilea al alegerilor. Este o performanță obținută într-un context politic dificil, dar cu atât mai frumoasă.

PSD a demonstrat ieri că este un partid politic mare, care obține rezultate bune chiar și în cele mai vitrege condiții. Am demonstrat cu toții că suntem o forță la nivel național, iar scorul obținut la nivelul județului demonstrează tuturor că organizația noastră este una puternică.

Mai avem două săptămâni în care trebuie să ne mobilizăm cu toții la un nivel care să ne permită să avem în următorii 5 ani un președinte pentru toți românii, nu numai pentru unii. Avem o singură șansă de a continua politica de creșteri de pensii și salarii și de a aduce în continuare prosperitate românilor: Viorica Dăncilă președinte. Orice alt rezultat va trimite România într-o perioadă care va fi caracterizată de austeritate și de favorizarea unei anumite clase economice în defavoarea celor mulți.

Am încredere în potențialul nostru de a cîștiga alegerile de pe 24 Noiembrie și în potențialul PSD de reveni acolo unde îi este locul, spre beneficiul tuturor românilor!” este mesajul transmis pe contul de Facebook de liderul PSD Călăraşi, Roxana Paţurcă.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.