R. Paţurcă: Am constatat că minciunile pe care le spun membrii Opoziției tind să aibă succes dacă nu sunt demontate

R. Paţurcă: Am constatat că minciunile pe care le spun membrii Opoziției tind să aibă succes dacă nu sunt demontate

Duminică, 12 mai, membrii PSD Călărași, coordonați de președintele organizației, domnul Iulian Iacomi, și având alături parlamentarii de Călărași, între care și doamna senator Roxana-Natalia Pațurcă, cea care reprezintă județul nostru pe lista candidaților propuși de Partidul Social Democrat pentru alegerile din 26 mai, au luat la pas străzile localităților din întregul județ, desfășurând o acțiune electorală prin municipii și comune.

brux

Astfel, la primele ore ale dimineții, coordonatorii campaniei PSD și voluntarii au ajuns în Târgul săptămânal organizat în Călărași, acolo unde au discutat cu agricultorii și cu cei care desfac produse alimentare, subiectul principal fiind sprijinul pe care PSD îl oferă agricultorilor și agriculturii românești. Discuțiile purtate au menționat și reușitele Programului pentru tomate, cel care a intrat în al treilea an de existență, conform căruia fiecare legumicultor care aplică primește câte 3000 de euro/an pentru roșii în solarii cu o suprafață de minim 1000 mp.

campanie1

Ulterior, membrii PSD Călărași au luat la rând localitățile de pe traseul campaniei electorale programate astăzi: municipiul Oltenița, Sohatu, Dragalina, Grădiștea, Mitreni, Progresul, Plătărești, Fundeni și Cuza Vodă.

Rând pe rând, discuțiile cu cetățenii au reușit să lămurească o serie de întrebări pe care aceștia le au. Rând pe rând, membrii PSD au demontat minciunile care s-au propagat în spațiul public referitoare la actuala guvernare.

Am constatat cu această ocazie că minciunile pe care le spun membrii Opoziției și tehnicile de manipulare pe care le aplică în Călărași tind să aibă succes dacă nu sunt demontate și dacă oamenii nu află adevărul, așa cum este el.

Fără o muncă de convingere eficientă pe care am purtat-o în aceste zile și o vom purta pe toată durata campaniei electorale cu cetățenii, nu vom putea reuși să facem ca adevărul să iasă la lumină.

De aceea, este absolut necesar să ne intensificăm eforturile în aceste ultime săptămâni de campanie și să facem tot ce ține de noi pentru ca realizările guvernului PSD, așa cum sunt creșterile salariilor și pensiilor, creșterea economică realizată în ultimii doi ani consecutiv, sprijinirea agricultorilor prin subvenții plătite la timp și prin refacerea sistemelor de irigații și multe altele, să fie reamintite cetățenilor.” a declarat senatoarea, Roxana Paţurcă, preşedinte executive al organizaţiei judeţene PSD Călăraşi, aflată pe lista de candidaţi propusă de PSD pentru alegerile din 26 mai.

campanie2

Articol comandat de Partidul Social Democrat – PSD

CUI mandatar financiar coordonator: 41190008

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.