R. Paţurcă: A fi solidar înseamnă a fi alături de ceilalți în momentele dificile

R. Paţurcă: A fi solidar înseamnă a fi alături de ceilalți în momentele dificile

Partidul Social Democrat a creat site-ul www.alaturidetine.ro pentru a construe o punte de comunicare rapidă între cetăţean şi cei care-l reprezintă la nivel local şi national pentru a răspunde în cel mai scurt timp solicitărilor şi problemelor sale.

“Partidul Social Democrat vă ascultă și vine cu soluții, în orice colț al țării. Alturidetine.ro a fost creat pentru a veni în sprijinul celor aflați în nevoie, celor care se simt singuri sau pur și simplu a celor care vor să fie ascultați.” a declarat pentru www.arenamedia.ro senatoarea Roxana Paţurcă, preşedinte executiv al PSD Călăraşi care a continuat “Aleșii locali și parlamentarii PSD sunt aici pentru tine și vor găsi soluții pentru problemele legate de:

  • aprovizionare (alimente și medicamente)
  • asistență medicală
  • asistență juridică
  • consultanță financiară

Nimeni nu este la adapost în fața crizei provocată de coronavirus. Însă, prin implicare, putem să aducem puțină alinare celor care au nevoie. Alatură-ni-te! Daca ai cunoștințe sau prieteni care au nevoie de ajutor, distribuie pe rețelele de socializare! Izolarea nu înseamnă abandon!”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.