R. Oprea: Moţiunea PSD împotriva lui Năsui trebuie votată fiindcă ministrul Economiei ştie doar să blocheze - bani, proiecte, instituţii!

R. Oprea: Moţiunea PSD împotriva lui Năsui trebuie votată fiindcă ministrul Economiei ştie doar să blocheze - bani, proiecte, instituţii!

Ministrul Economiei continuă linia acţiunilor iresponsabile, al căror efect cert este blocarea economiei. Claudiu Năsui nu a avut timp în ultimele două luni să desemneze reprezentanţi la şedinţele Fondului Român de Contragarantare, astfel că toată activitatea instituţiei este, practic, suspendată, susţine senatorul PSD, Radu Oprea.

„Nimeni nu ştie cu ce se ocupă în mod real ministrul Năsui, în afară de a genera catastrofe precum blocarea Schemei 3 - Granturi pentru Investiţii, în valoare de 16 miliarde de lei. Zeci de mii de IMM-uri vor fi lipsite, astfel, de fondurile necesare pentru a face faţă crizei generate de noile restricţii.

Tot ministrul Economiei este cel care a îngropat şi ultimele speranţe ale industriei HoReCa, propunând eliminarea voucherelor de vacanţă. De aceea, orice zi în plus cu Năsui la butoanele unui minister de care depinde soarta economiei româneşti prelungeşte agonia firmelor locale şi produce mii de şomeri.

Moţiunea simplă, depusă de PSD la Senat împotriva lui Claudiu Năsui şi care va fi votată săptămâna aceasta, poate fi un act de dreptate în numele zecilor de mii de întreprinzători români umiliţi de ministrul USR.”, se mai arată în comunicatul de presă transmis de senatorul Radu Oprea, purtător de cuvânt al PSD.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.