PSD | Vasile Iliuță: Am un proiect administrativ concret și realizabil, bazat pe dezvoltare, coeziune și echitate, prin care vom da o nouă față acestui județ

PSD | Vasile Iliuță: Am un proiect administrativ concret și realizabil, bazat pe dezvoltare, coeziune și echitate, prin care vom da o nouă față acestui județ

Am dorit pe cât posibil să nu folosim sintagma "un altfel de candidat" dar oricât ne-am străduit tot la aceasta am ajuns.

Pentru că există o diferență majoră între candidatul PSD Vasile Iliuță și ceilalți candidați la Consiliul Județean.

Vasile Iliuță este "un altfel de candidat" tocmai pentru că nu are nevoie să facă promisiuni electorale.

Vasile Iliuță, din poziția de președinte al Consiliului Județean, a făcut și ce a făcut se vede: a fost modernizată infrastructura rutieră, s-a produs o nesperată revitalizare a sistemului de sănătate, a fost prioritizat sectorul social, au fost redate comunității monumente istorice emblematice pentru județ și turismul a fost readus la masa marilor proiecte.

Nimic fantezist.

Totul cât se poate de obiectiv și de fezabil.

Sunt multe de făcut și acest lucru îl spune chiar candidatul PSD, Vasile Iliuță:

"Nu sunt genul de om care să stea. Sunt atent să fiu permanent în mișcare pentru a angrena o echipă puternică de profesioniști, dispuși să muncească asiduu pentru cetățeni. Iată cum se face administrație: prin muncă, cu mult efort și puțină inspirație!

Am un proiect administrativ concret și realizabil, bazat pe dezvoltare, coeziune și echitate, prin care vom da o nouă față acestui județ. Vreau să scoatem județul Călărași din rândul județelor sărace.

Avem resurse, avem forță de muncă, suntem în discuții cu potențiali investitori.

Este necesar să conturăm proiecte și să facem investiții în educație și cultură.

De asemenea, suntem binecuvântați cu o natură minunată care va atrage în mod sigur turiști, avem de ce să fim mândri și vreau să privim cu speranță spre viitor!

Continuăm împreună pentru a face mai mult, continuăm împreună pentru a face mai bine, #continuămîmpreună dezvoltarea județului Călărași!"

Cu respect și recunoștință,

Vasile Iliuță, 

Candidat PSD Călărași la funcția de președinte al Consiliului Județean Călărași

Comandat de PSD-Filiala Călărași

Realizat de ROGER GRAPHIC DESIGN S.R.L.

CUI MF: 21240002

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.