PSD | V. Negrescu: Vizita lui Florin Cîțu la Bruxelles a fost un eșec. Planul tot nu a fost acceptat

PSD | V. Negrescu: Vizita lui Florin Cîțu la Bruxelles a fost un eșec. Planul tot nu a fost acceptat

Vicepreședintele PSD, europarlamentarul Victor Negrescu a susținut astăzi pe pagina personală de Facebook că vizita la Bruxelles a premierului Florin Cîțu pe tema PNRR a fost un eșec, planul fiind în continuare neacceptat.

“Vizita lui Florin Cîțu la Bruxelles a fost un eșec. Planul tot nu este acceptat. Sunt multe lucruri de modificat. Pozele de la Bruxelles nu pot ascunde faptul că termenul de depunere nu a fost schimbat.

Comisia Europeană a cerut explicit să existe un dialog real cu Parlamentul, sindicatele, patronatele și societatea civilă. Salut dialogul constructiv purtat de Comisia Europeană cu Partidul Social Democrat privind planul de redresare. Noi ne dorim ca România să acceseze cât mai rapid aceste fonduri europene pe proiecte serioase și sustenabile. Indiferent de disputele de la București, mereu vom pune interesele țării pe primul loc.”, a afirmat Negrescu care a conchis “Realitatea este că pe măsură ce trece timpul aflăm adevărul despre discursul festivist al guvernanților. Ultima analiză arată faptul că România nu este, de fapt, printre principalii beneficiari ai întregului plan și că nu a fost nicio negociere. Doar o formulă acceptată fără discuții.”

negrescuPNRR