PSD | V. Negrescu: Realitatea este că Planul Național de Redresare și Reziliență nu a fost acceptat de Comisia Europeană

PSD | V. Negrescu: Realitatea este că Planul Național de Redresare și Reziliență nu a fost acceptat de Comisia Europeană

Vicepreședintele PSD, europarlamentarul Victor Negrescu susține că Planul Național de Redresare și Reziliență, în opinia sa o fițuică fără funbdament, nu a fost acceptat de Comisia Europeană. Într-o postare pe Facebook, Negrescu apreciază că actuala coaliție a făcut din nou de râs România.

„Reprezentanții USR din Guvern spun că nu au trimis oficial Planul Național de Redresare și Reziliență la Bruxelles. Președintele și Premierul spun că a fost trimis și că trebuie schimbat ca urmare a multiplelor observații primite. Oamenii aceștia nici măcar nu discută între ei. Nu pot trimite neoficial un document ce implică statul român și să negocieze, spun ei neoficial, când de fapt totul este în baza unor proceduri și documente aprobate în ședință de guvern.

Realitatea este că Planul Național de Redresare și Reziliență nu a fost acceptat de Comisia Europeană. PNRR-ul Portugaliei a fost în schimb acceptat! Și urmează foarte multe alte state până la finalul lunii aprilie, cum de fapt era prevăzut. Pentru a vedea ce înseamnă un plan adevărat v-am atașat câteva imagini. Viziune, ținte clare și măsuri pentru dezvoltare.

PNRR-ul prezentat de Guvernul actual este o fițuică fără fundament. Cel mai grav este că nici ei nu știu ce au trimis la Bruxelles, de câte ori au trimis și ce negociază. USR vrea să taie banii din PNRR prevăzuți pentru ministerele PNL, cei de la PNL vor tot mai mulți bani din PNRR și am ajuns aproape să dublăm suma solicitată, iar UDMR așteaptă să tranșeze noul conflict din coaliție. Atât de gravă este situația, încât Președintele României a convocat o ședință pe această temă.

Realitatea este că au făcut din nou România de râs. Planul final trebuia depus până la finalul lunii aprilie, dar actualul guvern nu este în stare. Acum intenționează să depună un plan final în a doua parte a lunii mai, intrând în jocul statelor care nu vor ca acest plan să funcționeze. Asta este realitatea oficială.”, este mesajul postat de vicepreședintele PSD, europarlamentarul Victor Negrescu.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.