PSD | V. Iliuţă: Potrivit măsurătorilor politice făcute, considerăm că vom câştiga alegerile în ambele localităţi

PSD | V. Iliuţă: Potrivit măsurătorilor politice făcute, considerăm că vom câştiga alegerile în ambele localităţi

PSD, prin candidaţii propuşi, va câştiga alegerile locale parţiale, programate pe 27 iunie, în ambele localităţi, Frumuşani, respectiv Cuza Vodă, a afirmat joi liderul interimar al organizaţiei judeţene, Vasile Iliuţă. „Sâmbăta trecută am lansat candidatura domnului Marian Vlăsceanu pentru Primăria comunei Cuza Vodă iar sâmbăta aceasta urmează să lansăm şi candidatul pentru Primăria comunei Frumuşani.

Potrivit măsurătorilor politice făcute, considerăm că vom câştiga alegerile în ambele localităţi. La acest moment cred că am închegat cele mai bune echipe de campanie care să convingă cetăţenii să voteze candidaţii propuşi de noi, oameni capabili să conducă administraţia şi să aducă proiectele pe care le aşteaptă locuitorii celor două comune.”, a declarat într-o conferinţă de presă, Iliuţă care a mai adăugat că Partidul Social Democrat conduce în topul preferinţelor alegătorilor în cele două localităţi, partidul fiind decisiv pentru cââştigarea competiţiei. „Astăzi, partidul este cel care ne dă prima şansă, PSD fiind cotat, în baza măsurătorilor politice, la 40% în localitatea Frumuşani, respectiv 39%, în comuna Cuza Vodă.”, a conchis şeful social-democraţilor călărăşeni, Vasile Iliuţă.

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a anunţat că în şedinţa Executivului de pe 19 mai a fost adoptată hotărârea de guvern prin care s-a stabilit ca alegerile locale parţiale pentru primari şi un consiliu local să se desfăşoare în data de 27 iunie 2021.

Potrivit unui comunicat al AEP, în cadrul aceleiaşi şedinţe a fost adoptată hotărârea de guvern pentru aprobarea calendarului acţiunilor din cuprinsul perioadei electorale a alegerilor locale parţiale.

Conform prevederilor hotărârii, candidaturile vor putea fi depuse până cel mai târziu la data de 7 iunie 2021, iar campania electorală va începe în data de 12 iunie 2021.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.