PSD | V. Iliuță: Nu cred că va fi un război!

 PSD | V. Iliuță: Nu cred că va fi un război!

Liderul Consiliului Județean, Vasile Iliuță, care deține și funcția de președinte interimar al PSD Călărași vede cu ochi buni relația instituțională cu viitorul prefect al județului Călărași, Valentin Barbu, nimeni altul decât adversarul său direct de la localele din toamna anului trecut susținând că nu crede că între cele două “palate” se va declanșa un război surd al orgoliilor care să afecteze până la urmă interesele călărășenilor. “Nu cred că va fi un război. Trebuie să facem înțelegere pentru binele locuitorilor județului Călărași, dând orgoliile la o parte, lucrurile care ne-au despărțit în timpul campaniei electorale” a spus Iliuță care a continuat. “Cred un singur lucru. Domnia sa, prin promisiunile electorale pe care le-a făcut, să arate că vrea binele județului, depunând în acest sens și un jurământ. Trebuie să se gândească la faptul că nu mai suntem în campanie electorală. Trebuie să se aplece asupra problemelor și să aibă o colaborare bună cu Consiliul Județean, cu președintele acestei instituții și cu cei care formează micul Parlament al județului, consilierii județeni.”

Odată cu preluarea mandatului de prefect, Valentin Barbu va trebui să renunțe la calitatea de consilier județean, fiind în stare de incompatibilitate dar potrivit prevederilor legale în vigoare poate rămâne membru PNL ba chiar să dețină și o funcție de conducere în cadrul filialei județene.

BPJ al PNL Călărași l-a mai desemnat pentru una din funcțiile de subprefect pe Nicolae Dumitru, cel care ocupă această funcție și în prezent. Cealaltă funcție de subprefect va reveni potrivit “algoritmului” USR-ului, la bursa zvonurilor fiind vehiculate două nume, Marian Cojocea și Florentina Făgeanu care au figurat pe lista de propuneri pentru Consiliul Local municipal Călărași, la alegerile locale din 2020.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.