PSD / V. Iliuță: Ne așteptam la un rezultat mai bun

PSD / V. Iliuță: Ne așteptam la un rezultat mai bun

În județul Călărași, PSD a câștigat alegerile parlamentare din 6 decembrie, atât la Senat (44,09%) cât și la Camera Deputaților (45,50%) însă rezultatele obținut par să nu-l fi mulțumit pe liderul social – democraților, Vasile Iliuță care a declarat luni că se aștepta la un scor mai apropiat de ținta propusă, 65%. “Ne așteptam la un rezultat mai bun. Ne-am bătut pentru un scor de 65% dar am obținut cu 20% mai puțin. Asta a fost voința cetățenilor pe care noi trebuie s-o respectăm. A contat și faptul că alegerile s-au desfășurat într- o zi de sărbătoare, Sf. Nicolae și asta, în opinia noastră a schimbat totuși datele problemei. a spus Iliuță care a evidențiat scorul mare obținut în județ de Alianța pentru Unirea Românilor (n.r. 9,41% la Senat, respectiv 9,38% la Camera Deputaților). “Într-adevăr o surpriză, AUR, un partid fără structuri care s-a promovat doar în online. Un scor foarete mare, 9%. E mult pentru mine ca om politic care am muncit și în alte formațiuni politice și știu că e o muncă dificilă. a susținut Iliuță.

Întrebat în legătură cu rezultat obținut de PNL (n.r. 28,59% la Senat, respectiv 28,89% la Camera Deputaților), cel mai important adversar din această competiție electorală, Iliuță a afirmat “Un rezultat pe măsura echipei și a ccea ce a putut să facă aceasta după pierderea alegerilor locale din 27 septembrie.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.