PSD / Şt. Moga: Sunt pregătită să reprezint cu cinste oraşul Lehliu Gară!

stefania mogaBiroul Permanent Judeţean PSD Călăraşi a decis ca Ştefania Moga să candideze pe 11 iunie la alegherile locale parţiale pentru Primăria oraşului Lehliu Gară. În prezent primar interimar, Ştefania Moga susţine pe o postare pe pagina personală de facebook că este pregătită profesional dar şi moral să reprezinte oraşul Lehliu Gară în calitate de primar ales. După cum știți, în data de 11 iunie 2017, în câteva localități din țară printre care se regăsește și orașul Lehliu Gară, se vor organiza alegeri locale pentru ocuparea funcției de primar. În acest context, sunt onorată să vă anunț că îmi voi depune candidatura din partea Partidului Social Democrat, a cărei membră sunt din anul 1998.

Îmi asum luarea aceastei decizii, convinsă fiind că sunt pregătită atât din punct de vedere profesional cât și moral să reprezint cu cinste orașul Lehliu Gară. Plec pe acest drum de la premisa că o comunitate este imaginea în oglindă a edililor care o gospodăresc și tocmai de aceea consider că valorile care mă definesc – respectul față de semeni, cinstea, adevărul, flexibilitatea, încrederea, credința, toleranța, entuziasmul și corectitudinea – sunt esențiale atunci când aspiri către o astfel de funcție deoarece valorile tale ca individ devin valorile comunității pe care o reprezinți.

Mulțumesc colegilor din organizațiile PSD Călărași și PSD Lehliu Gară pentru susținere, sprijin și încredere! Vă doresc inspirație în luarea celei mai bune decizii în data de 11 iunie!” este mesajul transmis de Ştefania Moga pe o reţea de socializare.

 

Cel mai important adversar al său, pe 11 iunie, va fi candidatul susţinut de PNL. În acest weekend, liberalii au realizat un sondaj de opinie în Lehliu pentru măsurarea candidatului propriu. Cel mai probabil în competiţie va intra consilierul judeţean, Laurenţiu Bănescu, liderul organizaţiei locale PNL Lehliu Gară.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.