PSD / Sorin Vrăjitoru: La mulți ani, România!La mulți ani, români!

PSD / Sorin Vrăjitoru: La mulți ani, România!La mulți ani, români!

Cu ocazia celebrării Zilei Naţionale a României, deputatul Sorin Vrăjitoru, vicepreşedinte PSD Călăraşi, a transmis pe pagina personală de facebook următorul mesaj:
Trăim un moment istoric: 100 de ani de România! Avem un trecut comun, avem un prezent împreună, sper din suflet să avem şi un viitor cât mai uniţi! Avem o ţară frumoasă cu români minunaţi! Haideţi să o păstram aşa! Pentru copiii noştri, pentru nepoţi şi strănepoţi...
La mulţi ani, România! La mulţi ani, români!

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.