PSD somează Guvernul să comunice public adevărul despre amânarea depunerii PNRR

PSD somează Guvernul să comunice public adevărul despre amânarea depunerii PNRR

PSD solicită premierului şi ministrului Investiţiilor şi Fondurilor Europene să dea urgent explicaţii în legătură cu stadiul Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

A solicitat România oficial o nouă amânare? Până când? Care sunt motivele repetatelor eşecuri în a primi aprobarea Comisiei Europene asupra PNRR?

A trecut fix o lună de când prim-ministrul Cîţu a anunţat că nimeni dintre cei care lucrează la PNRR nu pleacă în concediu până nu termină, iar cine greşeşte este concediat. Aşa de bine şi de susţinut s-a lucrat încât rezultatul este o nouă amânare!

După cum a dezvăluit ministrul revocat al Finanţelor, guvernul Cîţu a cerut oficial o nouă amânare a depunerii PNRR, încă din 15 iunie. Însă n-a comunicat nimic opiniei publice. Românii nu mai trebuie să ştie adevărul?

PSD condamnă categoric modul incalificabil în care premierul Florin Cîţu şi ministrul Investiţiilor şi Fondurilor Europene Cristian Ghinea îi mint şi-i dezinformează cu premeditare pe români. Aşa-zisul proces continuu de consultare cu Comisia Europeană, care ar fi menit să reducă divergenţele este, în fapt, doar expresia neputinţei şi incompetenţei guvernamentale.

Între timp, România rămâne codaşa Europei - deja sunt 17 ţări care au PNRR-urile aprobate şi urmează să încaseze primii bani - şi se scufundă în marasmul economic şi social provocat şi întreţinut de o guvernare ruptă de realitate şi de interesul naţional.

Biroul de presă al PSD

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.