PSD / S. Vrăjitoru: Gândiți-vă cât rău au putut să facă prin această măsură! Practic, acești oameni s-au văzut cu toată munca lor de aproape un an de zile dusă pe apa sâmbetei

PSD / S. Vrăjitoru: Gândiți-vă cât rău au putut să facă prin această măsură! Practic, acești oameni s-au văzut cu toată munca lor de aproape un an de zile dusă pe apa sâmbetei

Deputatul PSD, Sorin Vrăjitoru, a susținut marți, în cadrul unei conferințe de presă că decizia Guvernului condus de Ludovic Orban de închidere a piețelor, târgurilor și oboarelor i-a lovit în plin pe micii producători în condițiile în care 50% din produsele lor se comercializează în piețele de pe întreg cuprinsul țării iar alte 20%, în supermarketuri. “Gândiți-vă cât rău au putut să facă prin această măsură! Practic, acești oameni s-au văzut cu toată munca lor de aproape un an de zile dusă pe apa sâmbetei. A trebuit să vină Partidul Social Democrat cu un amendament, aprobat în Parlament. El o să meargă și la promulgare, să-l vedem atunci pe dl președinte ce poziție o să aibă” a spus Vrăjitoru care a făcut referire și la situația critică din România generată de pandemia de coronavirus care a stabilit marți un nou record. “Aș vrea să mă refer și la ceea ce se întâmplă cu această pandemie. Astăzi, un nou record, din păcate, un record trist: 177 decedați și 1097 de persoane în stare gravă la ATI. În acest timp, PNL vrea în continuare alegeri. Este peste puterea mea de înțelegere. Ce este prioritar în țara asta: sănătatea oamenilor sau alegerile? Se pare că Orban &Co nu țin cont de nimic. Nu-i interesează absolut nimic și nu vor decât “înscăunarea” pe funcții” a continuat deputatul social-democrat.

În altă ordine de idei, Vrăjitoru a mai precizat că potrivit unui act normativ adoptat în Camera Deputaților, părinții care vor sta acasă pentru a supraveghea copiii lor, cu vârsta până în 12 ani, vor beneficia de o indemnizație de 75% din salariul lor de bază, în perioada de alertă. “Tot azi în Parlament, s-a luat o decizie ca parinții care stau acasă ca să-și îngrijească copiii, cu vârsta până în 12 ani, să beneficieze de o indemnizație de 75% din salariu de bază” a conchis Sorin Vrăjitoru, aflat pe lista de candidați PSD Călărași pentru Camera Deputaților.

Text la comanda Partidului Social Democrat Filiala Călărași

Executat: SC Total Media SRL

CUI mandatar: 11200020

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.