PSD / S. Vrăjitoru: Am depus jurământul de credinţă. Voi activa în cadrul Comisiei pentru agricultură!

vrajitoru sept 1Sorin Vrăjitoru a devenit parlamentar PSD cu acte în regulă, depunând luni, 4 septembrie, în plenul Camerei Deputaţilor, jurământul de credinţă, în calitate de deputat. „Luni, 4 septembrie, am depus jurământul de credinţă în faţa noilor mei colegi din Camera Deputaţilor. Am activat într-un parlament mai mic şi la Călăraşi în cadrul Consiliului Judeţean şi poate că şi din acest motiv emoţiile n-au fost atât de mari. Am primit sprijinul colegilor mei de partid precum şi al liderului nostru de grup de la Cameră, domnul deputat Munteanu. În calitate de deputat, îi asigur pe toţi călărăşenii voi face tot ce-mi stă în putinţă pentru a le apăra interesele.” a declarat pentru www.arenamedia.ro, noul deputat Sorin Vrăjitoru care a mai adăugat. „Voi activa în cadrul Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice. Este o comisie importantă pentru economia românească. În plus voi reprezenta în această comisie şi interesele agriculturii călărăşene. Judeţul nostru e unul preponderent agricol şi consider că avem nevoie de legi bune pentru a-i sprjini pe fermieri”. Vrăjitoru a mai precizat că în cazul în care va trebui să-şi desfăşoare activitatea şi într-o altă comisie aceea va fi „Comisia pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională”.

Parlamentarul social democrat a mai trecut în revistă şi priorităţile legislativului pentru această nouă sesiune. „Pe ordinea de zi, în această toamnă, se află ca priorităţi legea privind parteneriatul public – privat, legea de vânzare a terenurilor agricole, legile justiţiei, legea lobby-ului, legea zootehniei şi Codul Administrativ. Sunt legi importante pe care PSD şi le-a asumat în cadrul Programului de guvernare” a conchis deputatul Sorin Vrăjitoru.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.