PSD | S. Georgescu: Consider că în cele două luni de activitate deliberativă în cadrul CL am adus un plus de valoare

PSD | S. Georgescu: Consider că în cele două luni de activitate deliberativă în cadrul CL am adus un plus de valoare

Consilier local ales, în toamna anului trecut, pe lista PSD, Săndina Georgescu a declarat joi că în cele două luni de “activitate deliberativă în cadrul Consiliului Local” a avizat nu mai puțin de 34 de proiecte de hotărâri care în opinia sa “vor aduce o schimbare în bine a Călărașiului”.

Consider că în cele două luni de activitate deliberativă în cadrul Consiliului Local, ca echipă antrenată politico-administrativ de dl primar Marius Dulce și susținută de dl președinte Vasile Iliuță, am adus un plus de valoare. Am avizat 34 de hotărâri, unele dintre ele sunt în stadiul de punere în practică, altele sunt în analiză tehnico-financiară, în diverse etape. Consider că toate vor aduce o schimbare a feței Călărașiului. a spus Săndina Georgescu care a continuat “Sunt convinsă că la sfârșitul acestui mandat vom ieși cu fruntea sus. Călărașiul va avea un plusvaloare adus de noi”.

De profesie inginer, Săndina Georgescu este membră PSD Călărași din 2008. Are o experiență de 22 de ani în management, în instituții din domeniile agri-business, finanțe-bănci, asigurări și producție industrială. A devenit pentru prima oară consilier local municipal în noiembrie 2020, după localele din 27 septembrie.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.