PSD / S-a întors fiul risipitor!

După ce a încercat în zadar să-şi identifice „succesorul” la Primăria oraşului Lehliu Gară (pe listă figurând chiar şi fostul senator liberal Liviu Tomoiagă!), deputatul Iulian Iacomi a revenit la sentimente mai bune recunoscând finalmente că „soluţia” pentru parţialele din 11 iunie este chiar foarte aproape de el. Omul care aspiră la funcţia de preşedinte al PSD şi-a dat până la urmă acordul ca actualul primar interimar, Ştefania Moga să devină candidatul social – democraţilor pentru competiţia electorală din iunie. Nu e limpede în ce măsură Dumnezeu a intervenit dându-i acestuia mintea cea de pe urmă, dar în mod sigur deputatul Iacomi a stabilit o performanţă „rară” şi anume aceea de a-şi da singur la picioare. N-a vrut-o pe Moga în calitate de candidat, în schimb de-acum în calitatea sa de lider local al PSD va trebui să „raporteze” Centrului succesul pe 11 iunie! O dulce răzbunare pentru cei care au crezut şi care cred în potenţialul Ştefaniei Moga, soldat credincios al partidului de circa 20 de ani!

E bine că lucrurile s-au calmat la Lehliu Gară, deşi cu sau fără sprijinul lui Iulian Iacomi, Ştefania Moga ar fi câştigat oricum alegerile din 11 iunie. Dar asta-i o altă discuţie care merită într-o bună zi aprofundată!

11 iunie ar trebui să fie o zi unică pentru deputatul Iacomi. În fond, e bătălia sa şi mai puţin a fostei sale colaboratoare. Are de apărat peste 8 ani de mandat la care se adaugă şi „proiectele” propuse lehlienilor în campania din urmă cu un an. Dacă acele proiecte sunt fezabile şi merită implementate, atunci Iulian Iacomi are obligaţia să lupte pentru ele în prima linie!

S-a întors fiul risipitor dar cu genunchii juliţi!!

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.