PSD / Roxana Paţurcă: Trimiteți, prin votul vostru, patrioți în Europa!

PSD / Roxana Paţurcă: Trimiteți, prin votul vostru, patrioți în Europa!

Aflată pe lista de candidaţi propusă de PSD pentru alegerile europarlamentare, senatoarea Roxana Paţurcă, preşedinte executiv al organizaţiei judeţene PSD Călăraşi a vorbit în interviul acordat mai jos de punctele forte ale partidului, de mesajele pe care le transmite alegătorilor, subliniind că PSD propune, în esenţă, o listă de patrioţi care vor apăra la Bruxelles şi Strasbourg interesele ţării noastre.

Doamnă senator, suntem în mijlocul campaniei electorale. Cum au decurs lucrurile până acum şi ce aşteptări aveţi până la final?

PSD Călărași a început în forță această campanie, așa cum ați putut vedea. Cum precizam și cu alte ocazii, tactica noastră politică este de a merge la pas prin tot județul, pentru a convinge oamenii de justețea cauzei noastre, aceea de a trimite patrioți în Europa cu ocazia alegerilor europarlamentare.

Am fost alături de colegii mei și de membrii PSD, cărora le mulțumesc și pe această cale pentru că mă sprijină în această campanie, pe străzile din Călărași și în comunele din județ. Am discutat cu oamenii și sunt surprinsă de faptul că aceștia, spre deosebire de campania precedentă, cunosc importanța alegerilor europene și cunosc și rolul important al eurodeputaților în Parlamentul European. Este un lucru pozitiv, este un semn al faptului că cetățenii din județul Călărași au început să se informeze în ceea ce privește Uniunea Europeană și instituțiile fundamentale.

Pe de altă parte, spre deosebire de alte dăți, acum PSD abordează mult mai multe canale de comunicare cu cetățenii, inclusiv mediul online. Este un plus și, ca președinte executiv al PSD Călărași, sunt mulțumită de cum a decurs până acum această campanie pe care sperăm să o câștigăm.

brux

PSD Călăraşi are o conducere tânără, dinamică, dar cu o vădită experienţă în plan politic, electoral. Va reuşi organizaţia pe care o conduceți împreună cu domnul Iacomi să se claseze pe primul loc în topul preferinţelor călărăşenilor pe 26 mai seara?

Domnul președinte Iacomi are o experiență importantă în viața politică din Călărași și a trecut, la fel ca și mine și la fel ca mulți alți colegi, prin nenumărate campanii. Astfel, având pe de o parte experiența noastră, pe de alta dorința de a demonstra că merităm funcțiile politice pe care le ocupăm acum în fruntea organizației, eu cred că, deși suntem o conducere tânără, suntem cu atât mai motivați să câștigăm aceste alegeri.

Este dificil, dar am toată convingerea că ne putem clasa pe primul loc în Călărași, contrazicând calculele politice pe care și le fac unii membri ai Opoziției.

Care ar fi punctele forte ale PSD pentru a câştiga alegerile europarlamentare?

Avem o serie de puncte forte, dar tebuie să înțelegem întâi că alegerile europarlamentare diferă de orice alt tip de alegeri - miza lor este trimiterea în Parlamentul European a celor mai patrioți dintre români, a celor cărora le pasă de România și a celor care doresc să apere interesele țării la Bruxelles.

Din acest punct de vedere, cum ar putea călărășenii să uite faptul că anul trecut, în An Centenar, eurodeputații Opoziției au inițiat și votat o rezoluție împotriva României? Nu vor putea uita ușor acest lucru!

Pe de altă parte, călărășenii vor vota în parte și emoțional, iar aici va conta modul în care aceștia percep modul în care România a evoluat sub guvernarea PSD. Din acest punct de vedere, este extrem de important să prezentăm alegătorilor toate realizările obținute de guvernul nostru: creșterea economică în doi ani consecutiv, de 7% în 2017 și de 4,1% în 2018, creșterea salariilor și pensiilor, creșterea alocațiilor pentru copii, încurajarea antreprenoriatului și a firmelor cu capital românesc, toate acestea demonstrând seriozitatea care caracterizează guvernarea PSD.

De ce călărăşenii ar putea opta pentru lista de candidaţi ai partidului, acolo unde figuraţi şi dumneavoastră?

Vă întreb eu pe dvs: de ce nu ar vota cu noi miile de călărășeni cărora le-au fost crescute pensiile în timpul guvernării PSD? Sau sutele de profesori și medici cărora le-au fost crescute salariile? Sau de ce nu ar vota cu noi miile de călărășeni care au văzut cum sistemul de irigații din Călărași a fost modernizat și care acum îi ajută în agricultură? Sau de ce nu ar vota cu noi miile de călărășeni care au simțit un plus de bunăstare în ultimii doi ani?

Care ar fi mesajul clar, concis pe care-l susţine PSD în această campanie?

Trimiteți, prin votul vostru, patrioți în Europa! Acesta este mesajul și acest lucru îl spunem alegătorilor: votând lista candidaților PSD, votați patrioți care vor apăra interesele României la Bruxelles și Strasbourg.

Articol comandat de Partidul Social Democrat – PSD

CUI mandatar financiar coordonator: 41190008

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.