PSD / Roxana Paţurcă, întâlnire cu ministrul Sănătăţii. Vezi care sunt problemele discutate!

paturca Bodog MS

 

Senatorul PSD Călăraşi, Roxana Paţurcă s-a întâlnit în cursul dimineţii cu ministrul Sănătăţii, Florian Bodog abordând o serie de probleme care vizează buna funcţionare a Spitalul Judeţean de Urgenţă Călăraşi precum şi realizarea actului medical, în această unitate spitaliceasacă, în condiţii optime. S-au discutat chestiuni legate de paşii ce trebuie urmaţi pentru reclasificarea spitalului dar şi despre necesitatea finanţării unui nou bloc operator, cu împrumuturi de la Banca Mondială.

Parlamentarul călărăşean şi-a asumat încă de la începutul mandatului problemele curente ale Spitalului Judeţean iniţiind în martie anul trecut prima întâlnire cu ministrul Bodog care a fost prezent la Călăraşi într-o vizită de lucru.

Recent, Roxana Paţurcă a anunţat pe contul personal de facebook că SJUC va fi dotat cu echipament de imagistică de tipul Computer tomograf şi sistem informatics PACS (tehnologie medicală de imagistică utilizată pentru stocarea, recuperarea, prezentarea și partajarea imaginilor produse prin radiografie, scanare CT, RMN).

La întrevederea de luni, de la Ministerul Sănătăţii  a participat şi managerul SJUC, Valentin Emanoil.