PSD: Românii trebuie să știe ce intenții are guvernarea de dreapta cu viața lor

PSD: Românii trebuie să știe ce intenții are guvernarea de dreapta cu viața lor

PSD prin vocea primvicepreședintelui, Gabriela Firea, a solicitat premierului și ministrului de finanțe “să vină grabnic în Parlament cu bugetul de stat întârziat”. Românii trebuie să știe ce intenții are guvernarea de dreapta cu viața lor, a mai precizat pe Facebook, senatorul, Gabriela Firea.

„Solicităm premierului și ministrului de Finanțe să vină grabnic în Parlament cu bugetul de stat întârziat. Dl. Cîțu a mai fugit de Parlament și când a fost invitat să dea explicații în fața Comisiei de buget, la invitația senatorului Daniel Zamfir, ca președinte al comisiei. Românii trebuie să știe ce intenții are guvernarea de dreapta cu viața lor.

Ce investiții sunt prioritare, câți bani merg către sănătate, educație, infrastructură.

Care sunt alocările bugetare pentru alocațiile copiilor, creșterea salariilor și a pensiilor. În toată Europa, chiar și în perioada de pandemie și contracție economică, guvernele au găsit soluții să nu transfere către populație povara acestei perioade.

Numai la noi se anunță austeritate pe toată linia.

Daca cei cocoțați la putere prin minciună și fraudă nu pot, nu știu, nu vor, să facă un pas în spate și să lase specialiștii social-democrați să guverneze. De câte ori a fost la guvernare, echipa social-democrată a știut să promoveze măsurile prin care toate categoriile socio-profesionale să prospere.” a fost mesajul postat pe Facebook de Firea.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.