PSD: România rămâne oarbă în lupta cu COVID-19! Suntem codași în Europa la numărul de teste aplicate

PSD: România rămâne oarbă în lupta cu COVID-19! Suntem codași în Europa la numărul de teste aplicate

Partidul Social Democrat îl critică dur pe premierul Ludovic Orban care a declarat că nu se vor face teste rapide pretinzând că nu sunt precise în condiţiile în care UE a certificate deja două iar SUA, unul. “În timp ce Ludovic Orban ne spune că nu se vor face teste rapide pentru anticorpi pentru că nu sunt precise, Uniunea Europeană a certificat două astfel de teste, iar SUA tocmai a aprobat unul.

Rând pe rând, guvernele încep să aplice, prin sondaj, testele de anticorpi pentru a determina procentul din populație care a fost deja infectată și imunizată. Se pot astfel calibra corect măsurile de relaxare a restricțiilor și de repornire a economiei. Astfel de sondaje s-au făcut sau sunt în desfășurare în state precum SUA, Germania, Austria, Suedia, Finlanda, Estonia, Marea Britanie, Australia, India, Iordania etc.

În tot acest timp, România rămâne oarbă în lupta cu COVID-19! Suntem codași în Europa la numărul de teste aplicate, iar jumătate din capacitatea de testare a țării nu este utilizată! De ce? Pentru că teste multe înseamnă confirmări multe! Adică un guvern incapabil să gestioneze criza și să controleze transmiterea virusului și care lasă tot greul pe cetățenii obligați să stea în casă!” se arată în mesajul postat pe pagina oficială de Facebook a partidului.

testarepsd

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.