PSD / Răzvan Meseşeanu: Sub guvernarea PSD din ultimii doi ani localităţile călărăşene au primit bani

PSD / Răzvan Meseşeanu: Sub guvernarea PSD din ultimii doi ani localităţile călărăşene au primit bani

Răzvan Meseşeanu este un nume care se identifică de aproape 18 ani cu PSD Călăraşi. Fost consilier local şi judeţean, viceprimar, şef de serviciu deconcentrat, vicepreşedinte al organizaţiei judeţene, Meseşeanu este un social – democrat convins căruia îi pasă, poate, prea mult de acest partid.

L-am „provocat” pe Răzvan Meseşeanu la un dialog ceva mai amplu, discutând despre situaţia din PSD Călăraşi, despre viitorul acestei organizaţii judeţene atât de încercate în ultimii 10 ani, despre „gândurile” sale în politică. Aflat la o evidentă maturitate politică, Meseşeanu propune şi câteva „soluţii” pentru ca partidul din care face parte să câştige viitoarele bătălii electorale, programate în acest an şi în 2020.

Astăzi, Răzvan Meseşeanu vorbeşte despre „guvernarea” locală PNL, instaurată din 2014, evaluând şi şansele partidului pe care-l reprezintă de a câştiga anul viitor alegerile locale.

 

În plan local şi judeţean, PNL este principalul adversar al PSD. Cum apreciaţi „guvernarea” locală PNL şi în ce măsură estimaţi că anul viitor, la locale, partidul pe care-l reprezentaţi s-ar putea clasa pe primul loc în topul preferinţelor călărăşenilor.

Plastic apreciind, atât timp cât conducerea judeţului este de o culoare, iar guvernul de altă culoare, este greu să ai performanţă administrativă. Din păcate pentru judeţul nostru, nici când guvernul era condus de acelaşi partid care dirijează Călăraşiul din 2004, nu au existat rezultate pozitive; din contră, aşteptarea a fost termenul de care s-a agăţat fiecare comunitate locală-aşteptarea de a li se întâmpla şi ceva bine. Sub guvernarea PSD din ultimii doi ani localităţile călărăşene au primit bani, fostul preşedinte Pandea fiind vârf de lance în a demonstra că partidului nostru îi pasă de cetăţeni şi nu de opţiunea politică a primarului, contribuind la mişcarea lucrurilor în aproape toate localităţile judeţului. Problema care se pune este să ştim să arătăm oamenilor că datorită nouă au drumuri asfaltate în comună, s-au reabilitat grădiniţe, şcoli, cămine culturale, au canalizare, aducţiune de apă....şi nu numai eforturilor edililor.

  • - Va urma-

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.