PSD / Răzvan Meseşeanu: Oricât s-ar strădui adversarii politici, oamenii nu mai pot fi păcăliţi!

PSD / Răzvan Meseşeanu: Oricât s-ar strădui adversarii politici, oamenii nu mai pot fi păcăliţi!

Răzvan Meseşeanu este un nume care se identifică de aproape 18 ani cu PSD Călăraşi. Fost consilier local şi judeţean, viceprimar, şef de serviciu deconcentrat, vicepreşedinte al organizaţiei judeţene, Meseşeanu este un social – democrat convins căruia îi pasă, poate, prea mult de acest partid.

L-am „provocat” pe Răzvan Meseşeanu la un dialog ceva mai amplu, discutând despre situaţia din PSD Călăraşi, despre viitorul acestei organizaţii judeţene atât de încercate în ultimii 10 ani, despre „gândurile” sale în politică. Aflat la o evidentă maturitate politică, Meseşeanu propune şi câteva „soluţii” pentru ca partidul din care face parte să câştige viitoarele bătălii electorale, programate în acest an şi în 2020.

Astăzi, Răzvan Meseşeanu trece în revistă principale puncte forte ale PSD Călăraşi, în perspectiva viitoarelor bătplii electorale care se prefigurează în acest an, alegerile europarlamentare şi respectiv prezidenţiale.

 

Domnule Merseşeanu, ne aflăm într-un an electoral cu două tipuri de alegeri, importante pentru partid. Este PSD Călăraşi gata de competiţie? Care credeţi că sunt punctele sale forte?

Bazinul clasic al nostru! Acesta este principalul punct forte; oricât s-ar strădui adversarii politici, oamenii nu mai pot fi păcăliţi. Se ştie cine umblă cu cioara vopsită şi cine nu. Cetăţenii cunosc modul brutal în care suntem provocaţi permanent de către PNL, USR, PMP, etc. Cine este aşezat la minte face uşor diferenţa între minciună şi adevăr, între o lichea şi o persoană serioasă. În primul rând, la jumătate de mandat, PSD se poate lăuda cu îndeplinirea a aproape tot ceea ce şi-a propus în Programul de guvernare. De aici şi nevrozele iscate în rândul celorlalţi competitori politici interni şi externi. Nimănui din acest segment nu-i convine că PSD îşi onorează promisiunile. Este adevărat, unele mai greu, altele după foarte dificile negocieri cu alţi parteneri (de coaliţie, patronate, sindicate…), iar la unele s-a revenit. Şi tot aşa. Practic, perseverenţa în îndeplinirea acestui Program este al doilea punct forte. Am mai putea trece şi permanenta dorinţă de a câştiga, pentru că, oricine ar fi liderul, acesta va trebui să facă tot posibilul să-şi conducă oastea spre victorie.

La Călăraşi, organizaţia noastră nu se poate lăuda cu foarte mulţi primari; este o dominaţie neverosimilă a liberalilor, de foarte mulţi ani, pe care vom încerca s-o răsturnăm la alegerile locale de anul viitor. Vom căuta să identificăm, acolo unde nu avem primari, viceprimari şi consilieri, cele mai potrivite persoane pentru ca, alături de echipele formate de la judeţ, să mergem din poartă în poartă şi să dicutăm cu oamenii despre importanţa europarlamentarelor, iar mai târziu, pentru alegerea Preşedintelui României să schimbăm opinii şi să convingem nehotărâţii că mai potrivit este candidatul PSD decât oricare altul.

Un punct forte, îndrăznesc să afirm, va fi şi profilul comunicatorilor noştri cu oamenii. Trebuie să trimitem în linia întâi vectori credibili, necompromişi, buni transmiţători de mesaje, stăpâni pe subiectele lansate de partid.   

 

- Va urma-

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.