PSD / R. Paţurcă: Am încheiat această conferință cu ideea că trebuie să ne aducem cu toții și mai mult contribuția la bunul mers al organizației

PSD / R. Paţurcă: Am încheiat această conferință cu ideea că trebuie să ne aducem cu toții și mai mult contribuția la bunul mers al organizației

Joi după-amiază a avut loc la Călăraşi Conferinţa Extraordinară a PSD Călăraşi în cadrul căreia au fost desemnaţi cei 42 de delegaţi care vor participa pe 29 iunie la Congresul partidului. Senatoarea Roxana Paţurcă, preşedinte executiv al organizaţiei judeţene a menţionat prin intermediul unei postări pe pagina personală de Facebook că „Lucrările Conferinței Extraordinare ale PSD Călărași tocmai s-au încheiat prin desemnarea delegaților care vor reprezenta organizația noastră la Congresul PSD, acolo unde se va alege noul președinte al partidului. Avem încredere în delegații călărășeni și în delegații din întreaga țară că pe 29 iunie vor lua cea mai bună decizie pentru viitorul partidului nostru. Am încheiat această conferință cu ideea că trebuie să ne aducem cu toții și mai mult contribuția la bunul mers al organizației. Tocmai de aceea, în marea noastră majoritate, am decis ca în această vară să fim disponibili, fiecare la organizațiile noastre, pentru a asigura o continuitate a activităților politice și pentru a menține dialogul cu cetățenii.”

Pe 7 iunie, Comitetul Executiv Naţional al PSD a votat, cu majoritate, propunerea organizării unui Congres al partidului pe 29 iunie, reuniune în cadrul căreia ar urma să fie schimbat statutul şi să fie aleasă o nouă conducere.

Actualul preşedinte interimar, Viorica Dăncilă a declarat că intenţionează să-şi depună candidature pentru şefia partidului.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.